GORGHIU critica lipsa de reactie a ministerelor Sanatatii si Agriculturii in cazul bebelusilor din Arges

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a criticat miercuri seara “balbele” dintre ministerele Sanatatii si Agriculturii in cazul bebelusilor din Arges si a punctat ca si-ar dori ca premierul DACIAN CIOLOS sa ia atitudine atunci cand ministrii sai gresesc, informeaza Agerpres.

“As vrea sa vad un prim-ministru mai curajos. Mi-as dori sa vad un prim-ministru care nu mai are niciun fel de temere atunci cand face evaluarea resurselor din administratie de exemplu, pentru ca are potential. Sa nu credeti ca mi-as pune nadejde intr-un prim-ministru daca nu ar avea potential, daca nu as sti ca are aceasta capacitatea sa faca toate aceste lucruri bune pentru Romania. Mi-as dori sa vad un prim-ministru care ia atitudine si cand ministrii sai gresesc, pentru ca balbele dintre Ministerul Agriculturii, Ministerul Sanatatii, toata aceasta criza fara sfarsit si fara solutii, fara niciun orizont de rezolvare a problemei, pe mine ma deranjeaza profund si ma deranjeaza si lipsa de reactie a primului ministru. (…) As fi vrut sa vad nu demisii, inteleg ca demisia nu rezolva o problema, dar as fi vrut sa vad ca este mult mai atent la aceasta criza domnul prim-ministru, daca vede ca exista un sir de balbe in cadrul celor doua ministere”, a declarat GORGHIU, la Digi 24.

CITESTE SI: SCANDALOS Trei angajati ai firmei BRADET, INFECTATI cu bacteria E-coli

Ea a mai spus ca in cazul bebelusilor din Arges are senzatia ca situatia ‘nu e sub control’.

“Sunt nelinistita. Pana mai ieri, alaltaieri parea ca se indreapta spre un deznodamant, astazi in schimb toate informatiile repun pe tapet o criza care se pare ca nu este nici pe aproape de final”, a afirmat GORGHIU.

 Sursa foto: gandul