GORGHIU, critici la adresa candidatilor PSD la Bucuresti: O ciorba din care nu se stie ce va intelege electoratul lor de stanga

Copresedintele PNL, ALINA GORGHIU, a catalogat anuntul presedintelui PSD, LIVIU DRAGNEA, referitor la candidatii pentru cele sase sectoare ale Capitalei, drept “o tocanita, o ciorba din care nu se stie ce va intelege electoratul lor de stanga”.

“ Este o ciorba, o tocanita decizia PSD de astazi. La anumite sectoare merg impreuna cu UNPR, la altele impreuna cu UNPR si sustinere ALDE. Trebuie sa vina cu un tabel sa-si aduca aminte public, de fiecare data, la ce sector merg cu UNPR. De exemplu la sectoarele 4 si 5 are si PSD candidat, dar au si UNPR si ALDE. La sectoarele unu si sase inteleg ca merg cu lista comuna. E o tocanita din care eu nu stiu cat va intelege electroratul lor de stanga” a declarat copresedintele PNL, ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: CExN al PSD: Liderii social democrati si-au validat candidatii pentru PRIMARIILE din CAPITALA. REACTIA UNPR. UPDATE

Aceasta a declarat ca este atenta la orice candidat venit din partea PSD.

“ Doamna Firea este un candidat pe care il vom monitoriza cu maxim interes si atentie” a mai precizat ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: TARICEANU a anuntat pe cine sustine ALDE la PRIMARIILE de SECTOR

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca social-democratii au validat candidatura Gabrielei Firea pentru Primaria Capitalei si au decis sa mearga cu UNPR la sectorul 2, insa nu vor avea candidati comuni cu ALDE, pentru ca “electoratele sunt putin diferite”.

Sursa foto: dcnews