GORGHIU: Declaratiile lui TARICEANU imi aduc aminte de ION ILIESCU, de la inceputul lui 1990

COPRESEDINTE PNL, ALINA GORGHIU, ROMANIA, ATRAGE ATENTIA, TONE, ALIMENTE, RISIPA ENORMA, PROPUNERE LEGISLATIVA, FLORIN ALEXE, MANCARE, ONG, ORFELINATE, CAMINE DE BATRANI

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a reactionat vineri, pe Facebook, la recenta afirmatie a presedintelui Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, potrivit careia romanii din diaspora sunt capabili sa-si vanda votul pentru un “mic si o bere”.

Liderul PNL sustine ca actiunile si declaratiile lui Calin Popescu Tariceanu ii aduc aminte ”de acel Ion Iliescu, de la inceputul anilor 1990, cand salamul cu soia era folosit ca arma impotriva diasporei si a seniorilor repatriati ai PNTCD si PNL”.

Oare ce resorturi pot determina un om politic ca Popescu Tariceanu sa se transforme dintr-un liberal pur-sange in ceva greu de calificat! Actiunile si declaratiile sale, mai cu seama cele din acest an, imi aduc aminte de acel Ion Iliescu, de la inceputul anilor 1990, cand salamul cu soia era folosit ca arma impotriva diasporei si a seniorilor repatriati ai PNTCD si PNL”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: Cred intr-o colaborare fructuoasa cu UDMR in viitorul apropiat

Co-presedintele PNL sustine ca datorita civismului romanilor din diaspora, Romania este, in continuare, o tara democrata.

Romanii din diaspora au venit de la sute de kilometri sa voteze, au stat ore in sir la cozi interminabile, in frig si ploaie. Datorita civismului lor, atat de impresionant, Romania este, in continuare, o tara democrata. Tot ei sunt cei care au impiedicat ca sustinatorii din umbra ai candidaturii lui Ponta sa isi continue cinicele coabitari politice, din campania electorala si dinainte. Pentru toate aceste lucruri, si nu numai, in calitate de co-presedinte al PNL, le transmit romanilor jigniti de CP Tariceanu un singur cuvant: respect!”, a mai transmis Alina Gorghiu.

CITESTE SI: TARICEANU, somat de PNL sa trimita de indata HOTARAREA in cazul lui SOVA la MONITORUL OFICIAL

Sursa foto www.b1.ro