GORGHIU, despre DRAGNEA: Alege sa isi vulnerabilizeze partidul, candidatii in alegeri si imaginea Romaniei

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU afirma ca prin ramanerea la conducerea PSD LIVIU DRAGNEA alege sa isi vulnerabilizeze partidul, candidatii in alegeri, dar si imaginea Romaniei, punctand ca reactia ”potrivita” dupa decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie ar fi fost demisia, informeaza Agerpres.

”Situatia de la PSD nu este despre persoana lui LIVIU DRAGNEA, este despre presedintele celui de-al doilea partid din Romania. Si nu, nu cadreaza cu normalitatea.

Daca esti condamnat definitiv de o instanta, scrie in fisa postului de lider de partid care este reactia potrivita: demisia. Aici nu este vorba despre un razboi politic, este vorba despre comportamentul decent, firesc pe care un lider politic il asuma in fata electoratului din Romania, in fata partenerilor europeni. Pentru cine mai poate fi LIVIU DRAGNEA, astazi, un partener de dialog? In mod clar, prin ramanerea la conducerea partidului, domnul DRAGNEA alege sa isi vulnerabilizeze partidul si pe candidatii PSD in aceste alegeri, dar si imaginea Romaniei. Oare cat va dura pana cand va reactiona Partidul Socialist European, unde PSD este membru?”, a scris GORGHIU, vineri seara pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS considera ca LIVIU DRAGNEA ar trebui sa se RETRAGA de la sefia PSD

Reactia vine dupa de liderul social-democratilor a anuntat ca in urma discutiilor cu colegii sai de partid a decis sa ramana presedinte al PSD. ”Decizia sau parerea majoritatii, aproape unanima, a fost ca o retragere a mea poate sa destabilizeze toate activitatile de campanie. Am decis sa raman in continuare in aceasta functie”, a spus DRAGNEA, vineri, dupa o sedinta a social-democratilor.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA, CONDAMNAT DEFINITIV! PRIMA REACTIE A LIDERULUI PSD. UPDATE

LIVIU DRAGNEA a fost condamnat definitiv, vineri, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu suspendare, cu un termen de incercare de patru ani, in dosarul “Referendumul”.

 Sursa foto: realitatea