GORGHIU despre fuziunea PLR-PC: Unii ar trebui sa accepte APUSUL CARIEREI POLITICE

Copresedintele PNL, ALINA GORGHIU, a declarat vineri, la Sibiu, ca unii din cei care au realizat vineri FUZIUNEA dintre PLR si PC “ar trebui sa accepte apusul carierei politice”.

“Sunt absolut convinsa ca cetatenii din Romania stiu care este singurul proiect de dreapta viabil, legitim si mai mult de atat nu are sens sa comentez. Este optiunea fiecaruia sa isi faca destinul politic cum crede, eu cred insa ca unii din cei care fac astazi fuziunea ar trebui sa accepte apusul carierei politice”, a afirmat ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: LUDOVIC ORBAN ironizeaza fuziunea PLR-PC: Doi TUTERI care TATAIE impreuna in jurul lui PONTA

Aceasta a lasat sa se inteleaga ca nu stia de aceasta FUZIUNE, motiv pentru care i-a intrebat initial pe jurnalisti daca “astazi are loc maretul eveniment”. “Astazi are loc maretul eveniment? Doar ca nu stiam cand are loc evenimentul cu FUZIUNEA, de aceea va intrebam, asa de important in opinia PNL de vedere este”, a spus ALINA GORGHIU.

Copresedintele PNL anunta ca aceasta fuziune nu schimba cu nimic strategia de campanie a PNL, ea numindu-i pe cei de la PLR si PC “satelitii PSD-ului”. “Strategia noastra de campanie nu este deloc legata nici de ALDE, nici de PSD, nici de satelitii PSD-ului cum este PLR-ul, cum este PC-ul”, a adaugat ALINA GORGHIU.

ALINA GORGHIU se va afla vineri si sambata in judetul Sibiu, alaturi de lideri ai liberalilor din regiune. Vineri aceasta participa la Colegiul Director Judetean al PNL Sibiu, iar sambata va avea o sedinta regionala pentru pregatirea campaniilor de anul viitor.

CITESTE SI: DANIEL CONSTANTIN si CALIN POPESCU TARICEANU au semnat protocolul de fuziune al PC cu PLR – REACTII. UPDATE 

Presedintele PLR, CALIN POPESCU TARICEANU, si presedintele PC, DANIEL CONSTANTIN, au semnat vineri, la Palatul Parlamentului, protocolul de fuziune prin contopire a celor doua formatiuni politice.

Noul partid politic rezultat din FUZIUNEA PLR-PC va purta, pana la urmatoarele alegeri interne la nivel national, denumirea de Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE), iar sigla acestuia este “o pasare in zbor incadrata de 12 pentagrame de culoare galbena in forma unei elipse incomplete”. Potrivit protocolului semnat, alegerile in cadrul ALDE, la nivel local si national, se vor putea desfasura, pe baza Statutului ALDE, incepand cu data de 1 ianuarie 2017.

Sursa foto: jurnalul.ro