GORGHIU, despre MOTIUNEA DE CENZURA: Sunt PARLAMENTARI DE LA PUTERE care INCLINA SA VOTEZE MOTIUNEA

Copresedintele PNL, ALINA GORGHIU, a afirmat ca, indiferent de rezultatul pe care-l va avea, AR FI FOST IMPARDONABIL ca PNL-ul sa nu vina cu MOTIUNEA DE CENZURA IMPOTRIVA GUVERNULUI PONTA, sustinand ca exista PARLAMENTARI DE LA PUTERE care gandesc pe TERMEN MEDIU si ar putea vota MOTIUNEA.

“Cu sa fara numarul de voturi ar fi impardonabil sa nu venim cu aceasta motiune. Chiar si unii membrii din PSD se uiti cu stupoare la unele afirmatii primului ministru”, a precizat liderul PNL.

Aceasta a mai spus ca in curand PSD-ul o sa ridice la rang de virtute urmarirea penala. “In PSD se vor face recrutari doar cu o singura conditie: DACA AI SAU NU PROBLEME PENALE”, a afirmat Alina Gorghiu

CITESTE SI: GORGHIU, despre ACUZELE lui PONTA LA ADRESA LUI IOHANNIS: Ar spune orice SA ISI SALVEZE CARIERA.UPDATE

Alina Gorghiu a precizat ca se poarta discutii cu parlamentarii. “Sunt PARLAMENTARI DE LA PUTERE care INCLINA SA VOTEZE MOTIUNEA. Insa, PSD-ul ii va obliga sa stea si de data aceasta in banci. Sunt oameni care GANDESC PE TERMEN MEDIU. Faptul ca il tin in brate pe Victor Ponta ii va afecta”, a mai explicat liderul liberalilor.

Sursa foto: Realitatea