GORGHIU, despre pensiile speciale: Intr-o perioada in care cetatenii asteapta o schimbare, PSD abuzeaza in continuare de functii

 In contextul votarii pensiilor speciale pentru alesi de catre parlamentari, ALINA GORGHIU si-a exprimat punctul de vedere pe pagina sa de facebook. 

”Parlamentarii PSD au votat pensiile speciale! Intr-o perioada in care cetatenii asteapta o schimbare din partea partidelor politice, PSD abuzeaza in continuare de functii si influenta si isi voteaza privilegii, subminand increderea in Parlament si in puterea legii”, scrie Co-presedintele PNL pe reteaua de socializare.

CITESTE SI: RALUCA TURCA (PNL): PENSIILE SPECIALE pentru parlamentari sunt O MIZERIE

PARLAMENTARII si-au votat, marti, PENSIILE SPECIALE. Dupa cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis, plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a adoptat legea cu o parte dintre amendamentele cerute de presedinte cu 300 de voturi pentru, 8 abtineri si 2 impotriva.

CITESTE SI: PARLAMENTARII SI-AU VOTAT PENSIILE SPECIALE

O disputa a izbucnit in plenul reunit privind procedura de vot. Liberalii au cerut ca dupa votul pe cererea de reexaminare a presedintelui sa se dea un vot si pe legea in ansamblu. Presedintele Comisiei de statut a facut aceeasi solicitare. In cele din urma presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea a acceptat, desi le-a expicat ca regulamentul nu prevede aceasta procedura, informeaza stiripesurse.

Sursa foto: realitatea