GORGHIU despre proiectul CARIERA LIBERALA: Ne-am ANGAJAT sa SCHIMBAM fata partidului

”Cariera liberala” este un proiect pentru reechilibrarea resursei umane de calitate pe care PNL merita sa o aiba, a declarat, miercuri, copresedintele partidului, ALINA GORGHIU.

Daca vom intelege ca ideea schimbarii la fata a PNL este un proiect care nu poate fi mimat, daca ma veti crede ca sunt in functia de copresedinte al PNL nu pentru ca mi-am dorit un CV si o carte de vizita in plus ci pentru ca eu chiar cred in proiectul acesta pe care vi-l propun azi si pe care PNL si l-a asumat impreuna cu Klaus Iohannis in noiembrie, atunci nu avem cum sa dam gres. Daca insa optiunea noastra, din ratiuni de ordin personal cel mai des va fi alta decat cea de reforma interna si vom arata tot timpul cat de neinspirati, cat de corupti sunt ei fara sa facem o analiza corecta la noi in partid si sa spunem ca noi trebuie sa fim mai buni si apoi sa le cerem altora sa fie mai buni, atunci scorul pe care azi il avem, si care este undeva aproape pe la 50%, un scor ametitor, o sa ajunga foarte, foarte jos in foarte scurt timp”,a spus GORGHIU, la Fagaras, la lansarea proiectului.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: DECIZIA CCR privind cazul DAN SOVA trebuie pusa in aplicare de URGENTA; asteptam DEMISIA lui TARICEANU

Ea mai spus ca liberalii au nevoie de ”aer proaspat” si a pledat pentru o schimbare ”nu doar de fatada”.

Unii s-ar putea sa spuna: stiti asta cu o Romanie mai curata si o politica mai curata e o poveste. Nu este o poveste, este o realitate care mai devreme sau mai tarziu, cu PNL sau fara PNL, o vom vedea. Dar, as prefera ca aceasta realitate sa fie produsa de PNL si nu cu PNL in afara ei”, a subliniat GORGHIU.

Totodata, ea a sustinut ca proiectul pe care liberalii isi propun sa-l implementeze ”inseamna o infuzie de oameni capabili in partid”.

Ne-am angajat sa schimbam fata partidului. Avem modele in politica expirate, avem retete care au expirat, si-au dovedit limitele si incercam sa schimbam ceva. Cred ca acest moment inseamna continuarea angajamentelor pe care ni le-am asumat in campania electorala“, a afirmat GORGHIU, adaugand ca in mesajele pe care le primeste zilnic oamenii cer schimbare si propun solutii.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: HAOSUL CARDURILOR de sanatate ne infatiseaza un GUVERN URECHIST

Liderul liberal a mai spus ca va avea intalniri si discutii, ”fara vreun test anume”, cu cei care aduc in atentia partidului proiecte, in eventualitatea ca s-ar putea incadra in resursele PNL. in context, ea a explicat, referindu-se la alegerile locale din 2016, ca acestea vor fi un prilej ca din ”baza de date sa selecteze candidati pentru consiliile locale si consiliile judetene”.

Nici un alt partid nu a mai facut un asemenea demers. (…) Probabil ca dupa alegerile locale acest proiect va fi luat in calcul si pentru alegerile parlamentare din toamna, pentru ca este nevoie de oameni in partid care sa transmita publicului din Romania altceva decat s-a transmis pana acum’‘, a conchis ALINA GORGHIU.

Sursa foto www.cotidianul.ro