GORGHIU, despre viitorii CANDIDATI la Alegerile Locale din 2016: Primul criteriu: Lipsa acuzatiilor de coruptie

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat, joi, ca principala prioritate a partidului este identificarea candidatilor pentru alegerile locale din 2016, unul dintre cele mai importante criterii fiind acela al unei relatii „curate”  in raport cu justitia.

Suntem la momentul la care va trebui in mod real sa identificam candidatii pentru alegerile locale de anul viitor. Este cel mai important demers pe care PNL il va face in intervalul urmator si a reiesit din toate discutiile cu cei prezenti in sala ca electoratul si membrii nostri de partid se asteapta ca viitorii candidati sa indeplineasca cateva criterii si cel mai important a fost acela legat de integritate si de lipsa problemelor care tin de aspecte de coruptie. (…) Pe langa aceste criterii, va trebui sa gasim oameni care sunt profesionisti, care stau bine ca notorietate in comunitatea dumneavoastra si, categoric, va trebui deschis partidul”, a afirmat Alina Gorghiu, intr-o conferinta de presa organizata la finalul intalnirii cu membrii de partid. 

CITESTE SI: ALINA GORGHIU, prima REACTIE la ACUZATIILE din ultima vreme: CALOMNII cat pentru un AN INTREG

Alina Gorgiu a fost prezenta joi, alaturi de Vasile Blaga, la Zalau, la Consiliul de coordonare judetean al filialei Salaj a PNL, eveniment la care au participat circa 400 de membri si simpatizanti ai partidului, scrie Agerpres. 

Am vrut sa dam un semnal foarte clar ca fuziunea nu se face doar pe hartie, ci trebuie urmarita si monitorizata in teritoriu, iar atentia pentru acest proces complex si poate cel mai de anvergura proiect de la Revolutie incoace, si vorbesc de aceasta fuziune a fostului PDL cu fostul PNL, este pe fagasul corect. (…) Va spun astazi de aici, iar maine vom fi in Bihor — am fost si in alte judete — fuziunea merge in parametri corecti, asa cum prevede statutul PNL. Astazi suntem intr-o organizatie care a finalizat fuziunea in toate localitatile. Nu este un titlu de glorie, nu este nici o lauda, ci este o realitate“, a mai afirmat Gorghiu. 

CITESTE SI: DOCUMENT INCENDIAR ALINA GORGHIU ii oferea contracte pe tava ALINEI GORGHIU!