GORGHIU: DRAGNEA are un ton impaciuitor in ultima vreme si poate sa pacaleasca

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat, luni, ca liderul social-democrat LIVIU DRAGNEA are, in ultima vreme, un ton “impaciuitor” si “poate sa pacaleasca”, dar liberalii sunt “extrem de realisti” si cunosc faptul ca PSD este “un partid al non-reformei”.

“Constat acum nuanta pe care LIVIU DRAGNEA, in discursul public, o subliniaza — ca a devenit PSD un partid al dialogului. Au si demonstrat acceptand invitatia noastra de a discuta in termeni de prudenta pe Codul fiscal. Am reusit, saptamana aceasta vom vota Codul fiscal in Parlament (…), dar, in acelasi timp, am auzit voci tematoare din randurile sustinatorilor PNL. Sunt multi care spun: aveti grija la LIVIU DRAGNEA, aveti grija la PSD. (…) Are un ton impaciuitor in ultima vreme si poate sa pacaleasca. Suntem extrem de atenti si ii stim pe cei din PSD ce le poate pielea, sunt un partid al non-reformei si sunt adversarii nostri politici”, a spus GORGHIU, la Realitatea TV.

CITESTE SI: DRAGNEA vrea sa fie PRIETEN cu IOHANNIS: Nu vreau RAZBOI cu presedintele

Potrivit liderului liberal, acest lucru nu inseamna insa ca pe linii importante — precum Codul fiscal, macrostabilitatea, salarizarea in domeniul bugetar, absorbtia fondurilor europene sau infrastructura — cele doua formatiuni politice nu vor gasi o cale comuna de a genera “proiecte valoroase”.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA IL INDEAMNA PE MINISTRUL JUSTITIEI ROBERT CAZANCIUC SA FIE MAI ACTIV

 Sursa foto evz