GORGHIU: DRAGNEA si OPREA sa se DELIMITEZE DE DECLARATIILE LUI PONTA despre TRIMITEREA SA IN JUDECATA

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU le-a cerut, vineri, liderilor PSD si UNPR sa se delimiteze de declaratiile facute de prim-ministrul VICTOR PONTA intr-o emisiune televizata, unde a afirmat ca se intreaba daca nu cumva presedintele KLAUS IOHANNIS a facut “PRESIUNI” ca el sa fie TRIMIS IN JUDECATA, relateaza Agerpres.

“Le solicit domnilor Dragnea si Oprea, tutorii politici ai lui Victor Ponta si totodata cei care il gireaza in fruntea Guvernului Romaniei, explicatii pentru DERAPAJELE de ieri seara ale PRIM-MINISTRULUI TRIMIS IN JUDECATA. Cred ca este imperativ ca liderii principalelor partide din coalitia de guvernare sa se delimiteze public de afirmatiile lui Victor Ponta, CALOMNIOASE si NEDEMNE de functia pe care o ocupa. Modul in care premierul Ponta intelege sa duca lupta pentru supravietuire politica aduce grave prejudicii Romaniei”, a scris Gorghiu pe Facebook.

CITESTE SI: GORGHIU, DESPRE ACUZELE LUI PONTA LA ADRESA LUI IOHANNIS: AR SPUNE ORICE SA ISI SALVEZE CARIERA

Ea a adaugat ca aceia care il sprijina politic pe Victor Ponta au suficient timp pana marti, la votul asupra MOTIUNII DE CEZUNRA a PNL, sa analizeze daca sunt dispusi “sa dea socoteala pentru fiecare iesire in decor a acestui prim-ministru COMPROMIS MORAL SI POLITIC”.

Premierul Victor Ponta a afirmat joi seara ca isi pune intrebarea daca nu cumva Klaus Iohannis ar fi facut presiuni pentru ca el sa fie trimis in judecata, sustinand ca ”presedintele Romaniei trebuie sa fie un pic mai echilibrat”.

Sursa foto: Romania Tv