GORGHIU: Guvernarea este neoperationala. Niciun centimetru de autostrada nu a vazut lumina zilei

COPRESEDINTE PNL, ALINA GORGHIU, ROMANIA, ATRAGE ATENTIA, TONE, ALIMENTE, RISIPA ENORMA, PROPUNERE LEGISLATIVA, FLORIN ALEXE, MANCARE, ONG, ORFELINATE, CAMINE DE BATRANI

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a postat sambata un mesaj pe Facebook, in care sustine ca guvernarea din Romania este neoperationala si nefunctionala si ”se lauda” cu intarzieri in adoptarea unor proiecte. 

”Doar o guvernare neoperationala, adica nefunctionala, se poate lauda cu ”realizarea” de a avea intarzieri de un an si jumatate in adoptarea unor programe, cum este, de exemplu, Programul Operațional Infrastructura Mare. Premierul VICTOR PONTA a declarat ca si-a lasat chiar si perciuni pentru a fi sigur ca in timpul exilului, acesta va fi adoptat de catre Comisia Europeana, desi, repet, acest lucru trebuia sa se intample de acum 18 luni”, a notat GORGHIU pe Facebook. 

CITESTE SI: VICTOR PONTA participa la inaugurarea AUTOSTRAZII NADLAC. PREMIERUL se lauda cu un STRAMOS

”Doar o guvernare nefunctionala se lauda cu inaugurarea a 10 kilometri de autostrada (Nadlac-Arad), desi nu are niciun merit pentru acest lucru. Niciun centimetru de autostrada nu a vazut lumina zilei datorita acestui Guvern, care se misca mai incet chiar si decat premierul operat si repatriat”, a mai transmis ALINA GORGHIU. 

CITESTE SI: PONTA: Ceea ce incepem noi azi o sa inaugureze altii, pentru ca asa e normal in politica 

Sursa foto www.ziare.com