GORGHIU ii da o REPLICA DURA lui PONTA: Lideri PSD spioneaza ADVERSARI, AFACERISTI si ZIARISTI

ALINA GORGHIU

ALINA GORGHIU, copresedinte PNL, ii rapunde lui VICTOR PONTA, dupa ce premierul a afirmat ca nu poti fi arestat pentru ca ti-ai spionat iubita. Liderul PSD se referea la cazul lui GHEORGHE NICHITA, primarul Iasului, care a fost saltat de DNA sub acuzatia ca a folosit politia locala pentru a-si spiona amanta.

Potrivit copresedintelui PNL, raspunsul premierului referitor la cazul primarului Nichita “intrece in cinism si ticalosie chiar si cele mai josnice actiuni impotriva ideii de libertate intr-un stat democratic”.

 “Domnule Ponta, persoanele urmarite si terorizate de primarului Iasului, din bani publici cu ajutorul politiei locale, in cardasie cu clanuri interlope, sunt cetateni ai Romaniei, cu care dumneavoastra, ca sef al Executivului, politician, ca om, ar trebui sa fiti solidar. Prin bagatelizarea subiectului, prin modul in care va prefaceti ca nu intelegeti gravitatea subiectului, nu faceti decat sa deveniti complice cu o practica despre care se spune ca nu este straina nici altor colegi ai dumneavoastra”, afirma Alina Gorghiu, intr-o postare pe Facebook.

CITESTE SI: PONTA, despre primarul NICHITA: Nu stiam ca pentru SPIONAREA unei IUBITE esti ARESTAT PREVENTIV

Alina Gorghiu face o dezvaluire exploziva. Potrivit acesteia, exista informatii ca si alti lideri ai PSD folosesc tehnici asemanatoare cu ale primarului Nichita pentru a-si spiona adversarii politici, mediul de afaceri si mass-media.

Faptul ca adversarul dumneavoastra politic, Catalin Ivan, a acuzat aceleasi metode de monitorizare, urmarire si intimidare din partea primarului din Iasi ne poate explica de ce nu simtiti nevoia normala de a condamna un comportament aberant al unui edil si lider marcant al PSD. stiti, la fel ca si mine, ca in mediul informal, exista suspiciuni ca si alti colegi de-ai dumneavoastra practica metode asemanatoare, uneori cu tinte politice, mai ales din cadrul opozitiei, din mediul de afaceri sau mass media. imi place sa cred ca aceste informatii nu sunt adevarate si ca dumneavoastra sunteti strain de ele, dar, reactiile pe care le aveti ridica anumite semne de intrebare“, mai afirma Gorghiu.

CITESTE SI: Primarul din Iasi, GHEORGHE NICHITA, seful POLITIEI LOCALE si ADJUNCTUL sau, plasati sub CONTROL JUDICIAR. UPDATE

Copresedintele PNL denunta modelul de stat-mafiot promovat de PSD si sustine ca romanii ii vor da premierului unui raspuns adecvat prin vot.

Sursa foto www.voceatransilvaniei.ro