GORGHIU ii raspunde glumelor lui PONTA: A ajuns intr-un TEATRU al ABSURDULUI

Copresedintele PNL ALINA GORGIU a raspuns glumelor facute de premierul VICTOR PONTA la evenimentul de aniversare a 3 ani de la inlaturarea Guvernului Ungureanu prin motiune de cenzura.

Ea il aseamana pe Victor Ponta cu Traian Basescu si sustine ca impartaseste obsesia acestuia pentru inchisoare.

Am vazut glume proaste, obsesia pentru a trimtie oameni la puscarie mi se pare ingrozitare. (…) Arata un comportament identic, suprapus peste comportamentul lui Traian Basescu. Aceleasi amenintari de proasta factura. Nu pentru ca vrea Ponta trebuie sa intre cineva la puscrie, ci pentru ca asa decide justitia. Insa discursul domnului Ponta este unul care consolideaza campania anti-justitie a PSD-ului“, a spus Alina Gorghiu la Realitatea TV, dupa ce Ponta a declarat ca a indeplinit promisiunea USL de a avea premier PSD si presedinte PNL, iar partial a realizat promisiunea de a ii vedea pe Elena Udrea si Traian Basescu la inchisoare.

CITESTE SI: PROMISIUNILE lui PONTA: PREMIER de la PSD, PRESEDINTE de la PNL, cuplul UDREA-BASESCU la INCHISOARE

Alina Gorghiu i-a reprosat premierului declaratiile minicinoase, proiectele suspendate si un bilant facut privind doar partea plina a paharului.

Titlul evenimentul de azi ar fi putut fi ‘suspendare a diverselor activitati in mandatul Ponta’. A suspendat lucrarile la autostrazi. Minte fara gratie. Pe subiecte ca infrastructura ar trebui sa fim toti foarte seriosi. Ma doare cand vad ca nu stiu ce s-a intamplat cu banii pe care trebuia sa ii direjeze catre infrastructura.

Gaseste vinovati pentru absolut orice.

A suspendat ideea de exercitare a dreptului de vot.

A suspendat capacitatea Parlamentului de a legifera.

A ajuns intr-un teatru al absurdului – isi contesta singur ordonanta de urgenta“, a spus Alina Gorghiu.

CITESTE SI: PREDOIU, ATAC la PONTA: A folosit ILEGAL si IMORAL fotografia PRESEDINTELUI. E o BATJOCURA

E pacat ca dupa atata vreme personalizeaza atat de mult USL. A esuat din pricina faptului ca Ponta a fost nesatul pentru ca a vrut toata puterea din Romania. A vrut sa foloseasca PNL sa spele imaginea PSD.(…) USL – ul e ca o sperietoare pe care o pune in geam de fiecare data cand ii e greu“, mai precizat Alina Gorghiu.