GORGHIU ii raspunde lui PONTA: Nu e in fisa postului meu daca o televiziune a facut evaziune fiscala

ALINA GORGHIU i-a raspuns premierului VICTOR PONTA dupa ce acesta a trimis o scrisoare deschisa liderilor PNL in care acuza ca Realitatea TV, firma aflata in insolventa de 4 ani si cu datorii de 20 de miliaone de euro la buget, se afla sub protectia liberalilor.

Copresedintele PNL spune ca nu este responsabila de datoriile societatilor media si ca pseful Executivului vrea sa atraga atentia de la cazul primarului SORIN OPRESCU.

CITESTE SI: PONTA, scrisoare deschisa catre PNL: Realitatea TV are datorii de 20 de milioane de lei si este de 4 ani in insolventa

”Nu e in fisa postului meu daca o televiziune a facut evaziune fiscala. Noi stim ca premierul e acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani si e ciudat ca tocmai el sa ne trimita noua ravase sa luam act de anumite lucruri. Asa cum Basescu era obsedat de Antena 3, asa e PONTA obsedat de Realitatea Media.

Vrea sa mute atentia de la SORIN OPRESCU si de la ceea ce i se intampla lui, ca e acuzat de evaziune fiscala. Nu e datoria mea sa verific acuzatiile premierului. ANAF-ul e in subordinea premierului, el trebuie sa verifice. Nu poate fi acuzata Opozitia ca o institutie pe care o coordoneaza premierul nu-si face treburile.”, a spus ALINA GORGHIU la Antena 3.

Sursa foto jurnalul