GORGHIU ii solicita lui DRAGNEA sa accepte ideea alegerilor pentru primari in doua tururi

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU i-a solicitat sambata liderului PSD, LIVIU DRAGNEA, ‘sa se solidarizeze cu romanii care doresc o competitie reala la alegerile locale’ si sa accepte ideea alegerilor pentru primari in doua tururi de scrutin, informeaza Agerpres.

‘Avem obligația sa primenim clasa politica. Cred ca asta nu se poate face daca vom merge cu incapațanare cu acelasi sistem de vot pentru primari, intr-un singur tur. Il invit pe liderul PSD LIVIU DRAGNEA sa fie curajos maine, de ziua Micii Uniri, sa se solidarizeze cu romanii, cu societatea romaneasca care isi doreste pentru locale competitie, legitimitate si reprezentativitate”, a spus copresedintele PNL.

CITESTE SI: GORGHIU exclude aliantele electorale si pre-electorale la alegerile locale din 2016

Conform acesteia, duminica 24 Ianuarie, de Ziua Unirii, ar fi cel mai bun moment pentru a putea afla raspunsul la intrebarea daca “stanga accepta ideea primenirii clasei politice’.

GORGHIU a afirmat, totodata, ca, din punctul sau de vedere, tema alegerilor in doua tururi din scrutin nu reprezinta “o polemica” cu premierul DACIAN CIOLOS ori cu cei de la PSD.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU despre IPOCRIZIA SOCIAL DEMOCRATILOR

“Nu avem vreun conflict sau polemica cu prim-ministrul. Subiectul nu reprezinta o polemica nici macar cu PSD. Incercam sa gasim suport pentru a promova un lucru pe care societatea si-l doreste’, a afirmat copresedintele PNL ALINA GORGHIU.

Sursa foto: gandul