GORGHIU il lauda pe BUSOI: A facut un gest INTELEPT. A pus sansa de reusita a PNL peste ambitia personala de candidatura

ALINA GORGHIU l-a laudat pe CRISTIAN BUSOI, cel care s-a retras din cursa pentru Primaria Generala, lasand locul lui Ludovic Orban, si a insistat ca acesta va ramane in echipa PNL, informeaza B1TV.

CRISTIAN BUSOI este ”si tanar si competent si a facut un gest intelept pentru PNL: a pus proiectul si sansa de reusita a PNL peste ambitia personala de candidatura. Ramane in echipa si ne-a asigurat de tot sprijinul”, a afirmat ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: LUDOVIC ORBAN dezvaluie de ce l-a inlocuit pe CRISTIAN BUSOI 

Ea a mai sustinut ca BUSOI a fost desemnat responsabil de regiunea Bucuresti-Ilfov in aceasta campanie electorala.

”Cristi a optat pentru Primaria Generala. Cand a predat stafeta, am avut aceasta discutie, avea orice optiune deschisa la vreunul din sectoare pentru ca sta foarte bine in optiunile electoratului, dar a dorit sa-si continue mandatul de europarlamentar. O sa-l vedeti foarte prezent in aceasta campanie”, a mai precizat copresedinta PNL.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: Pe 7 martie vom anunta CANDIDATII PNL la Capitala

”Deciziile sunt mult mai ample si nu au inceput de azi, ci de la sfarsitul anului trecut. Am vrut sa fim un partid serios care vine cu o oferta electorala din timp, cu candidati pe care elecoratul sa-i puna la scanat sa vada ce le place si ce nu le place, sa facem si schimbari impuse de analize sociologice. Noi am si venit cu o rezolutie prin care minim 30% din candidati sunt tineri. Va fi o infuzie de candidaturi, de oameni noi, tineri, cea mai mare pondere din 1992 incoace. Acestea sunt lucruri pe care lumea nu le remarca. Ii remarca pe cei cinci care or sa fie la al treilea mandat”, a declarat GORGHIU.

Sursa foto: b1TV