GORGHIU: Legea privind PENSIILE SPECIALE pentru ALESII LOCALI este o bomba cu ceas

Liderul PNL ALINA GORGHIU a criticat guvernul CIOLOS pentru ca nu a avut niciun punct de vedere fata de legea adoptata in Senat privind pensiile speciale pentru alesii locali.

In opinia acesteia, secretarul de stat prezent luni la sedinta ar trebui sa fie chemat de premierul DACIAN CIOLOS pentru a da explicatii pentru lipsa unei pozitii in raport cu acest subiect.
Ea a mai precizat ca legea votata de senatori luni este  “realmente o bomba cu ceas”  ce poate arunca in aer toata analiza pe care a facut-o guvernul acum o luna.

“Poate cauta sa afle domnul CIOLOS despre ce a fost vorba. Surpriza mea extrem de neplacuta a fost sa vad ca un secretar de stat al unui guvern care public nu sustine aceste privilegii a fost pierdut in vazduh, nu a stiut ce punct de vedere sa aiba, a spus ca guvernul nu si-a lamurit punctul de vedere. (…)Nu a spus nici nu, nici da, ceea ce e complet deplasat.

CITESTE SI: SENATUL a votat PENSIILE SPECIALE pentru ALESII LOCALI

Ma intreb daca maine un secretar de stat va fi chemat totusi sa explice de ce in intervalul acesta de timp n-a avut bunavointa sa-si pregateasca o fraza (…) in care sa se regaseasca un refuz, o respingere a acestui proiect”, a sustinut GORGHIU pentru Realitatea TV.

Aceasta a mai afirmat ca presedintele Iohannis ar putea face o surpriza si intoarce acest proiect in Parlament.

CITESTE SI: STROE: PNL VA PARASI SALA LA VOTUL PENTRU PENSIILE SPECIALE PENTRU ALESII LOCALI

Senatorii au adoptat, luni, proiectul de lege care prevede pensii speciale pentru alesii locali. 

Sursa foto: realitatea