GORGHIU: Liberalii sa ramana modesti si solidari cu cetatenii, curajosi in fata adversarilor politici si uniti in interiorul partidului

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU afirma, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca liberalii trebuie sa ramana ”modesti si solidari cu cetatenii, curajosi in fata adversarilor politici si uniti in interiorul partidului”.

”Le multumim celor care au incredere in PNL! Chiar daca suntem pe primul loc in preferintele romanilor, stim ca nu sondajele castiga increderea oamenilor, ci echipa si programele pe care le prezentam. Liberalii trebuie sa ramana modesti si solidari cu cetatenii, curajosi in fata adversarilor politici si uniti in interiorul partidului”, a scris GORGHIU, joi, pe pagina sa de socializare .

CITESTE SI: SONDAJ INSCOP: PNL conduce in intentia de VOT a ROMANILOR, urmat de PSD si UNPR

Reactia acesteia vine dupa ce INSCOP a prezentat o cercetare potrivit careia PNL conduce in intentia de vot la parlamentare, urmat de PSD si UNPR.

“Noul PNL conduce in intentia de vot a romanilor cu 42% (fata de 44,5% in iulie si 44,7% in aprilie). Pe locul al doilea se situeaza PSD cu 35% dintre optiuni (37,1% in iulie si 39,1% in aprilie). Pe pozitia a treia se claseaza UNPR cu 5,1% intentie de vot, formatiunea progresista fiind pentru prima data masurata separat de PSD. Pozitia a patra este ocupata de UDMR cu 5% din intentiile de vot (5,1% in iulie si 5,2% in aprilie)”, se arata intr-un comunicat al INSCOP remis joi presei.

Sursa foto: romaniatv