GORGHIU, mesaj la implinirea a 140 de ani de la INFIINTAREA PNL: De cate ori PNL a fost PUTERNIC, ROMANIA a fost PUTERNICA

 Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a adresat un mesaj de felicitare tuturor liberalilor si tuturor romanilor, intr-o postare, duminica, pe pagina sa de facebook, cu ocazia aniversarii a 140 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal.

”Noul, dar vechiul Partid National Liberal, este o forta in politica romaneasca si va fi cel mai puternic partid din Romania pentru multi ani de acum inainte. De cate ori PNL a fost puternic, Romania a fost puternica. La multi ani, PNL, La multi ani, Romania!”, este mesajul transmis de ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU, prima DECLARATIE despre ACUZATIILE de CORUPTIE aduse lui VASILE BLAGA

PNL a avut sambata, la Pitesti, sedinta Consiliului National, in cadrul caruia a fost adoptat programul de guvernare, intitulat “RECLADIREA NATIONALA”, care are ca obiectiv punerea in opera a principiilor si obiectivelor platformei “Romania lucrului bine facut”. De asemenea, au fost adoptate modificarile la statutul PNL in privinta criteriilor de integritate iar copresedintele PNL ALINA GORGHIU a anuntat data si tema motiunii de cenzura care va fi depusa de liberali: 5 iunie, ”Votul prin corespondenta”.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU ii avertizeaza pe liberali: Cine nu se va ADAPTA va fi RESPINS

Sursa foto www.observator.ro