GORGHIU, mesaj pentru PONTA si PSD inainte de PASTE: DE CE LE E FRICA NU VOR SCAPA

COPRESEDINTE PNL, ALINA GORGHIU, ROMANIA, ATRAGE ATENTIA, TONE, ALIMENTE, RISIPA ENORMA, PROPUNERE LEGISLATIVA, FLORIN ALEXE, MANCARE, ONG, ORFELINATE, CAMINE DE BATRANI

Copresedintele Partidului National Liberal, Alina Gorghiu, le transmite un mesaj acid adversarilor din PSD chiar inainte de Paste.

Intr-un interviu acordat publicatiei diasporanews.ro, liderul PNL a vorbit despre votul prin corespondenta si necesitatea adoptarii unui astfel de proiect legislativ, precizand ca PSD si Victor Ponta au dat dovada de ostilitate fata de aceasta initiativa, avand in vedere ca la prezidentialele din 2014 au pierdut categoric in diaspora.

Alina Gorghiu: In primul rand, autoritatile unui stat trebuie sa-i respecte in egala masura pe toti cetatenii, fie ca acestia traiesc in tara, fie ca locuiesc peste hotare. Din pacate, actuala guvernare a creat deja discriminari intre cetatenii tarii, iar lucrul acesta s-a vazut la alegerile din noiembrie 2014. Romanii din diaspora au fost pusi, pe nedrept, in situatia de a face eforturi uriase ca sa participe la vot.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: MAJORITATEA care sa duca la SCHIMBAREA GUVERNULUI nu exista in acest moment

Pentru noi, este evident ca actuala guvernare nu intentioneaza sa faca prea multe pentru romanii de peste granita. Premierul Ponta nu a invatat din greseli – dovada sta opozitia pe care o intampina proiectul nostru, referitor la votul prin corespondenta, din partea majoritatii parlamentare. E o noua demonstratie de ostilitate a PSD, care se teme ca participarea la vot a diasporei ii va aduce o infrangere la fel de usturatoare si la alegerile din 2016.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: CALIN POPESCU TARICEANU are OBLIGATIA sa PLECE de la CONDUCEREA SENATULUI

Nu pot decat sa le dau o noua veste proasta: de ce le e frica nu vor scapa! PSD va pierde alegerile din 2016 pentru ca, pur si simplu, romanii nu mai pot fi pacaliti. Oamenii nu mai accepta sa le fie incalcate drepturile, vor lideri noi, necompromisi, care sa ii respecte, nu sa incerce sa le cumpere voturile”, a declarat Gorghiu.