GORGHIU: Negociem MOTIUNEA de CENZURA cu parlamentari PSD. Nu am batut la usi inchise

COPRESEDINTE PNL, ALINA GORGHIU, ROMANIA, ATRAGE ATENTIA, TONE, ALIMENTE, RISIPA ENORMA, PROPUNERE LEGISLATIVA, FLORIN ALEXE, MANCARE, ONG, ORFELINATE, CAMINE DE BATRANI

Co-presedintele PNL, ALINA GORGHIU, a declarat miercuri, intr-un interviu acordat DC News, ca liberalii negociaza cu fiecare parlamentar in parte sustinerea MOTIUNII de CENZURA. GORGHIU precizeaza ca pesedistii nu sunt exclusi din aceste negocieri, existand fisuri in sanul coalitiei de guvernare.

ALINA GORGHIU a aratat ca liberalii au declansat operatiunea de strangere a numarului necesar de parlamentari pentru debarcarea guvernului PONTA. 

CITESTE SI: ALINA GORGHIU a comentat dezvaluirile facute de ELENA UDREA 

“Se discuta deja. Aritmetica este simpla, nu ne este foarte favorabila, pentru ca exista un numar destul de mare de parlamentari care sustin guvernul Ponta, dar asta nu inseamna ca nu incercam sa explicam fiecarui coleg oportunitatea si legitimitatea demersului PNL”, a spus GORGHIU.

“In acest moment, da, se fac discutii cu toata lumea. Absolut toata lumea. Inclusiv cu cei din PSD si sa stiti ca n-am batut la usi inchise. Sunt oameni care inteleg ca partidul din care fac parte si care conduce Guvernul Romaniei merge intr-o directie gresita si ca politicile pe care le-au aplicat si le aplica nu sunt cele la care populatia Romaniei vibreaza la acest moment”, a mai declarat co-presedintele PNL pentru DC News.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU il avertizeaza pe PONTA: ALEGERI PARTIALE sau mergem in JUSTITIE 

ALINA GORGHIU a spus ca PNL refuza sa primeasca traseisti, desi au fost parlamentari doritori sa se inscrie in noul Partid National Liberal.

Au fost parlamentari care au dorit sa se inscrie in PNL si am refuzat solicitarea lorAsta nu inseamna ca nu se va discuta cu fiecare parlamentar pentru conturarea majoritatii parlamentare in vederea promovarii acelei motiuni de cenzura”, a spus GORGHIU.

Sursa foto: realitatea.net