GORGHIU: Nu exista o RUPTURA INTRE PNL SI PRESEDINTE, avem aceeasi RELATIE INSTITUTIONALA CORECTA

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat vineri ca RELATIA LIBERALILOR CU PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS este in continuare CORECTA si FOARTE BUNA.

“Nu exista o ruptura intre PNL si presedinte. In mod cert, neechivoc, exista acelasi parteneriat, aceeasi relatie institutionala corecta si foarte buna”, a afirmat Gorghiu, la Palatul Parlamentului, intrebata ce parere are despre atacurile la adresa sefului statului venite din partea unor liberali printre care si LUDOVIC ORBAN.

Ea a spus ca nu va impiedica niciun liberal sa isi exprime opinia, chiar daca aceasta nu corespunde cu a ei.

“Eu nu o consider un atac oricat de mult ar incerca o televiziune sau alta sa imi explice mie ca LIBERTATEA DE EXPRIMARE N-AR TREBUI SA EXISTE. Eu am alt punct de vedere. Eu nu vad atacuri la adresa presedintelui, cum de altfel nu sunt reale nici stirile ca sunt sanctiuni in interiorul PNL pentru cei care ataca”, a precizat Gorghiu.

CITESTE SI: PRESEDINTELE IOHANNIS A DECORAT DOUA SCOLI GIMNAZIALE: EDUCATIA – PROIECTUL MEU DE TARA

Ea a adaugat ca PNL a facut un pas inainte, ca exista un guvern de specialisti in prezent pe care liberalii il sprijina si ei sunt in parteneriat si cu presedintele Iohannis.

“Pasul urmator va fi anul viitor, in toamna, cand veti vedea un parteneriat Klaus Iohannis — PNL — Guvern liberal. In PNL fiecare are dreptul sa spuna orice pana la decizia politica. Nu o sa vedeti niciodata o pozitie unanima ca la PSD. Nu as mai fi presedinte al acestui partid daca toata lumea s-ar incolona si ar zice ca mine dimineata, la pranz si seara”, a aratat Gorghiu.

Pe de alta parte, ea a spus ca este falsa informatia vehiculata in presa potrivit careia Klaus Iohannis si-ar face alt partid.

Sursa foto: nineoclock