GORGHIU: Nu vom mai sta la masa cu partidele COALITIEI decat atunci cand vor RENUNTA LA PONTA

PNL a decis sa nu mai aiba discutii cu liderii partidelor din coalitia guvernamentala pana in momentul in care acestia vor decide sa RENUNTE SA-L MAI SUSTINA PE VICTOR PONTA, a declarat, marti, copresedintele liberal ALINA GORGHIU, relateaza Agerpres.

“Victor Ponta va fi la guvernare si va fi prim-ministru al Romaniei cata vreme ceilalti lideri de partide politice aflate la guvernare vor sustine aceasta formula de prim-ministru compromis, de prim-ministru inculpat trimis in judecata. Am luat decizia sa refuzam sa ne asezam la masa cu cei patru lideri de partide politice care duc Romania pe un drum gresit pana cand vor renunta la SOLUTIA COMPROMITATOARE PENTRU ROMANIA — anume VICTOR PONTA PRIM-MINISTRU. (…) Vom refuza sa ne asezam la masa cu un partid sau cu o coalitie care nu da semne ca a inteles pericolul de a-l tine pe Victor Ponta in continuare la Palatul Victoria”, a afirmat Gorghiu, la finalul sedintei Comisiei de unificare a PNL.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: VICTOR PONTA NU INTELEGE NIMIC DIN CEEA CE I SE INTAMPLA

Liderul liberal a subliniat ca partidul pe care il conduce va continua sa-si sustina proiectele si isi va expune viziunea in Parlament.

“PSD nu se va schimba, PSD nu are niciun fel de aplecare pentru discutii serioase. (…) E o incompatibilitate flagranta intre ceea ce clameaza domnul Dragnea pe holul Parlamentului si ceea ce sustine prin absenta voturilor, pentru ca astazi sustinerea Guvernului Ponta inseamna opt voturi, daca nu ma insel”, a adaugat Alina Gorghiu.

Sursa foto: Realitatea