GORGHIU: PNL are ca obiectiv strategic sustinerea clasei de mijloc in agricultura

Co-presedintele PNL ALINA GORGHIU a afirmat in fata liberalilor din Ialomita ca partidul are ca obiectiv strategic sustinerea clasei de mijloc in agricultura.

Deasemenea, GORGHIU a subliniat faptul ca PNL considera ca fermele de dimensiuni medii ar fi un viitor bun pentru agrigultura romaneasca.

CITESTE SI: GORGHIU: Orice persoana sustinuta de PONTA la conducerea PSD este compromisa

Am avut ieri o intalnire foarte utila cu colegii liberali din Ialomita. Discutiile au aratat ca exista potential bun pentru PNL in judet, iar oamenii sunt interesati sa afle mai multe despre ce vom face la guvernare. Am prezentat pe scurt cateva elemente din programul nostru, accentuand pe subiectul agriculturii, foarte important pentru aceasta regiune. PNL are ca obiectiv strategic sustinerea clasei de mijloc in agricultura si considera ca fermele de dimensiuni medii, 5-15 hectare, ar fi un viitor bun pentru agricultura romaneasca. Vom sprijini de asemenea formele asociative in agricultura, pentru ca astfel se poate produce mai bine si se poate vinde mai usor, la preturi corecte”, a scris Gorghiu pe Facebook.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU: Asumarea raspunderii Guvernului pe CODUL FISCAL nu poate fi o varianta

Liderii PNL se afla in aceste zile intr-un turneu in sudul tarii unde participa la intalniri cu liberalii din zona.

Sursa foto ziare