GORGHIU: PNL nu va sustine o motiune simpla pe sanatate impotriva ministrului CADARIU

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat, luni, ca motiunea simpla pe sanatate este “ultima pisica” aratata de PSD Guvernului CIOLOS precizand ca, desi este indignata de lipsa unei finalitati in cazul anchetei la Pitesti, liberalii nu vor sustine un astfel de document, informeaza Agerpres.

Motiunea pe sanatate este ultima pisica aratata de PSD Guvernului. Eu sunt indignata ca nu vad finalitatea acelei anchete, dar ca sa introduci o motiune pe sanatate doar pentru a demite Ciolos un ministru care saracul este un tehnician nu foarte aplecat spre comunicare, dar fara sa tii tu cont PSD ca nu ai acolo un medic de specialitate care sa-ti rezolve problema, ca nu ai o analiza rapida care sa-ti determine E-coli la un copil (…) ca nu s-a comunicat de la Pitesti de catre Directia de Sanatate … PNL nu are cum sa sustina o asemenea motiune simpla pe sanatate, care nu inseamna decat ‘Hai sa mai ciupim noi stanga politica inca doua-trei voturi de la electoratul sensibil la o problema foarte grava’. Daca dai drumul la populismul desantat in an electoral cand populatia este foarte atenta si sensibila la orice fel de tema, la orice fel de miscare politica nu ajungi nicaieri”, a spus GORGHIU, la Realitatea tv.

CITESTE SI: PSD, MOTIUNE SIMPLA impotriva Ministrului Sanatatii: “Guvernul tehnocrat este puternic virusat! Si frustrat! Si nevaccinat!”

Ea a adaugat ca va discuta cu liberalii pentru o “pozitionare cat se poate de obiectiva si de sanatoasa in perspectiva solutionarii acestei crize de la sanatate”.

“Ne intereseaza sa aflam niste raspunsuri si ne intereseaza ca pe viitor problemele din Ministerul Sanatatii care nu tin doar de un om, sunt probleme structurale, sa vedem cum Dumnezeu le rezolvam”, a mai spus liderul PNL.

In context, ea a precizat, referindu-se la proiectul de lege privind preventiei in sanatate, ca va fi eliminata prevederea care a nascut critici.

Sursa foto: gandul