Gorghiu: PNL va propune un proiect de lege pentru votul in Diaspora

COPRESEDINTE PNL, ALINA GORGHIU, DAN SOVA, ANIMAL SACRU, PSD, SENATOR, PROTEJAT, FERVOARE, MOTIV, PARLAMENT, IMAGINE, SUFERIT

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat, luni, ca pana la sfarsitul lunii martie, liberalii vor propune un proiect de lege pentru votul in Diaspora. Gorghiu a explicat ca proiectul legislativ vine ca rezultat al consultarilor cu societatea civila, precizand ca una dintre solicitari este marirea numarului parlamentarilor pentru diaspora.

“Pana la sfarsitul lunii martie, PNL va propune un proiect legislativ pentru votul in Diaspora, ca rezultat al consultarilor pe care le avem cu societatea civila – ONG-uri din tara si asociatii ale romanilor din strainatate. In sedinta Biroului Politic National al PNL, din 16 martie, vom prezenta acest proiect pe care il vom promova in cel mai scurt timp in Comisia parlamentara pentru elaborarea Codului electoral”, a spus Alina Gorghiu, intr-un comunicat transmis presei.

Citeste si: SCANDAL in PNL: 7 organizatii judetene sunt in fierbere pe marginea formarii Comitetelor Executive

Alina Gorghiu a mai precizat ca una dintre solicitarile importante pe care le-a primit din partea reprezentantilor din diaspora este aceea de a creste numarul parlamentarilor pentru Diaspora.

Citeste si: ALINA GORGHIU: La urmatorul Birou Politic al PNL voi aborda tema modificarilor Statutului