GORGHIU: PONTA pune presiune pe PSD; imi doresc sa poata DOVEDI ca este NEVINOVAT

Co-presedintele Partidului National Liberal (PNL) ALINA GORGHIU afirma ca premierul VICTOR PONTA pune presiune pe Partidul Social Democrat (PSD) prin faptul ca nu demisioneaza din functie in contextul actualei crize politice, aratand si ca in cazul in care impotriva ei ar incepe urmarirea penala va pleca din partid.

ALINA GORGHIU a afirmat ca o prima solutie pentru iesirea din criza actuala politica este organizarea de alegeri anticipate, iar cea de-a doua demisia premierului VICTOR PONTA.

“Nu am sa spun despre VICTOR PONTA ca este vinovat sau nu. Nu este treaba mea sa apreciez. imi doresc pentru VICTOR PONTA sa fie nevinovat, sa poata la un moment dat dovedi ca este nevinovat. (…) Daca maine incepe urmarirea penala impotriva mea voi pleca din PNL si fac un pas lateral. Dar am sa fac asta nu pentru ca ma consider vinovata si ca nu as crede ca pot sa-mi demonstrez nevinovatia, ci pentru ca eu cred ca presiunea ar fi nedreapta pentru PNL. (…) Ponta pune presiune pe PSD”, a sustinut liderul PNL la Antena 3, punctand ca la un prim-ministru credibilitatea inseamna aproape tot.

CITESTE SI: GORGHIU, despre OPRESCU: La SFARSITUL MANDATULUI, va veni si vremea DECONTULUI

ALINA GORGHIU a spus ca in prezent exista o majoritate parlamentara “fluida”.

“La momentul acesta exista o majoritate parlamentara destul de fluida”, a spus GORGHIU, indicand ca la votul privind Strategia Nationala de Aparare a tarii si la cel privind numirea lui MIHAI RAZVAN UNGUREANU la SIE a existat o alta majoritate parlamentara si ca ar fi fost o surpriza daca VICTOR PONTA i-ar fi lasat pe social-democrati sa voteze in cazul sefului Serviciului Roman de Informatii.

CITESTE SI: GORGHIU: Cred in NEVINOVATIA lui DAN MOTREANU, insa se va aplica STATUTUL PNL

Ea l-a acuzat pe VICTOR PONTA de “lasitate politica”.

“Este las cand isi obliga parlamentarii sa stea in banca sau cand ii obliga sa iasa din sala pentru ca ii este frica de modul in care vor vota. Mi se pare o lipsa de loialitate fata de partidul pe care il conduci. (…) PSD este intr-o stare nefericita”, a afirmat liderul PNL.

Sursa foto www.rtv.ro