GORGHIU: Primaria Iasi, cel mai important obiectiv al liberalilor, dupa castigarea Bucurestiului

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU sustine ca Primaria Iasi este cel mai important obiectiv al liberalilor, dupa castigarea Bucurestiului, in timp ce VASILE BLAGA considera ca o victorie a PNL la Iasi ar fi un semnal important pentru scrutinul parlamentar din toamna.

ALINA GORGHIU a declarat, duminica, la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca pentru PNL “castigarea Primariei Iasi este cel mai important lucru dupa castigarea Bucurestiului”, ea precizand ca la alegerile locale municipiul Iasi este o miza pentru PNL.

“Iasiul a fost izolat si in continuare discutam despre proiecte precum autostrada Iasi – Targu Mures, despre spitalul regional si alte investitii, dar le discutam degeaba, pentru ca pana acum PSD care a guvernat in aceasta regiune a promis, dar n-a realizat nimic. PSD si-a pedepsit electoratul din Moldova”, a spus ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: GORGHIU exclude aliantele electorale si pre-electorale la alegerile locale din 2016

La randul sau, copresedintele liberal VASILE BLAGA a afirmat, in aceeasi conferinta de presa, ca Moldova si Oltenia nu mai reprezinta monopolul PSD, pentru ca social-democratii le-au considerat doar bazine electorale ale stangii, fara a se preocupa si de dezvoltarea economica a celor doua regiuni.

“Moldova nu mai este monopolul absolut al PSD, la fel ca si Oltenia, pentru ca social-democratii s-au comportat asa cum nu trebuie cu aceste provincii mari. Le-au considerat bazine de vot ale stangii, iar modul in care au administrat aceste regiuni le vedem cu totii. Diferentele de dezvoltare intre Transilania si celelalte doua provincii cresc, din pacate”, a afirmat VASILE BLAGA.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU despre IPOCRIZIA SOCIAL DEMOCRATILOR

El a adaugat ca o victorie a PNL la Iasi in alegerile locale ar fi un semnal important pentru ceea ce se va intampla in toamna, la scrutinul pentru alegerea noului Parlament.

Liderii PNL ALINA GORGHIU si VASILE BLAGA vor participa, duminica, la Iasi, la manifestarile oficiale organizate in oras de Ziua Unirii, la eveniment urmand sa fie prezenti si presedintele KLAUS IOHANNIS si premierul DACIAN CIOLOS.

 Sursa foto: ziare