GORGHIU: Ramane de vazut daca BUSOI va ramane candidatul PNL la Primaria Capitalei

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a afirmat luni seara ca prim-vicepresedintele liberal CRISTIAN BUSOI este un coleg activ, insa a subliniat ca o candidatura finala a acestuia la Primaria Capitalei va fi decisa de Biroul Politic National, informeaza Agerpres.

“Bucurestiul ramane de stabilit. In momentul acesta exista o propunere pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, in cursul acestei saptamani, isi va prezenta public strategia pentru Bucuresti. Sper ca aceste trei saptamani, intervalul pe care l-a avut la indemana sa decripteze tainele acestei organizatii de Bucuresti, au fost fost suficiente pentru a veni cu o strategie inchegata. Cred ca vom avea o formula perfecta atat din punct de vedere al organizarii, cat si din punct de vedere al candidatilor. (…) Dl BUSOI, in acest moment, este propunerea organizatiei de Bucuresti. O candidatura finala poate fi decisa exclusiv prin validarea in Biroul Politic National. (…) Este un coleg activ. (…) Ramane de vazut in ce masura va ramane propunerea finala a PNL”, a spus GORGHIU la Digi 24.

CITESTE SI: PNL a validat 14 CANDIDATI pentru primariile resedinta de judet. Ce se va intampla in Bucuresti. UPDATE

Ea a subliniat ca il sustine pe BUSOI la Primaria Capitalei.

“Nu am nicio retinere in a-l sustine pe Cristi BUSOI la Primaria Capitalei, dar este o decizie pe care BPN o va lua. Ramane de vazut daca Organizatia de Bucuresti va merge cu aceeasi candidatura sau va veni cu o alta propunere”, a adaugat liderul PNL.

Biroul Politic National al PNL a validat luni 14 dintre propunerile de candidati ai formatiunii la functia de primar de municipiu resedinta de judet si trei nominalizari la presedintia unor consilii judetene, a anuntat copresedintele liberalilor Vasile Blaga, intr-o conferinta de presa la finalul reuniunii.

Cei 14 candidati validati sunt: Mircea Hava — Alba Iulia, Gheorghe Falca — Arad, Dragos Luchian — Bacau, Catalin Boboc — Braila, Emil Boc — Cluj Napoca, Pavel Badea — Craiova, Petru Marginean — Deva, Nicusor Ciumacenco — Galati, Daniel Carjan — Drobeta Turnu Severin, Marius Bodea — Iasi, Andrei Volosevici — Ploiesti, Ioan Popa — Resita, Marius Balasa — Slatina, Nicolae Robu — Timisoara.

Pentru presedintia unor consilii judetene au fost validate urmatoarele candidaturi: Ionel Palar — Bacau, Alin Tise — Cluj, Eugen Parvulescu — Teleorman.

 Sursa foto: agerpres