GORGHIU: Sunt surprinsa de indrazneala domnului CAZANCIUC de a ii lua apararea lui PONTA

Co-presedintele Partidului National Liberal (PNL), ALINA GORGHIU, a afirmat sambata ca interventia de “astazi” a ministrului Justitiei, ROBERT CAZANCIUC, “sa-i ia apararea” premierului VICTOR PONTA, este un “gest imprudent”, “un gest pe care un ministru al Justitiei nu l-ar fi facut daca era un om responsabil”.

“Domnul Cazanciuc, mi se pare incredibil ca singurul moment de afirmare in spatiul public se intampla acum, pe speta Ponta, pana acum nimeni nu a auzit de domnia sa, nici numele nu-l stiati daca domnul Ponta nu era pus sub invinuire de DNA. (…) si eu sunt surprinsa de indrazneala pe care astazi domnul Cazanciuc a avut-o, sa iasa in spatiul public si sa-l apere pe domnul Ponta. Chiar nu ma asteptam sa faca aceasta imprudenta din scaunul de ministru al Justitiei. E un gest imprudent, un gest pe care un ministru al Justitiei nu l-ar fi facut daca era un om responsabil”, a sustinut GORGHIU.

CITESTE SI: ROBERT CAZANCIUC: VICTOR PONTA nu ar trebui sa-si dea DEMISIA

Ministrul Justitiei, ROBERT CAZANCIUC, a declarat, sambata, ca a fost surprins de acuzatiile aduse de DNA premierului VICTOR PONTA, sustinand ca in mod “categoric” acesta nu trebuie sa demisioneze.

“Ca toata lumea, am fost surprins de acuzatiile aduse premierului. Totodata, am constatat ca premierul s-a prezentat, atunci cand a fost citat, ca oricare alt cetatean, ceea ce arata foarte clar ca in Romania nimeni nu este mai presus de lege”, a spus ministrul Justitiei, prezent la alegerile pentru Baroul Bucuresti.

CITESTE SI: VICTOR PONTA, URMARIT PENAL pentru SPALARE de BANI si EVAZIUNE FISCALA. CEREREA DNA va fi discutata, luni, in Comisia Juridica. UPDATE 

intrebat daca VICTOR PONTA ar trebui sa isi dea demisia, Cazanciuc a spus: “Nu, categoric nu, din punctul meu de vedere. Romania are stabilitatea economica, am realizat foarte multe lucruri in ultimii trei ani de zile. Riscam sa le pierdem destul de repede. Avem crestere economica la nivel macro, avem venituri crescute la nivelul populatiei, avem increderea partenerilor externi si, in mod cert, avem consolidarea statului de drept in mandatul premierului VICTOR PONTA. stiindu-l pe VICTOR PONTA de foarte multi ani, cred ca a stiut intotdeauna sa respecte si sa protejeze legea”.

Sursa foto www.agerpres.ro