Gorghiu: Suntem in etapa in care concuram de la egal la egal cu domnii si eu cred ca o facem mult mult mai bine

Alina Gorghiu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi la o dezbatere privind importanta femeii, organizata de filiala din Satu Mare, ca a trecut vremea in care doamnele nu au acces la politica, acum fiind etapa in care ele concureaza de la egal la egal cu barbatii, transmite Agerpres.

“Ma bucur sa constat ca reusiti sa va adunati atat de multi intr-o locatie pentru a auzi lucruri despre viata, despre neuroni, despre femei si despre performanta femeilor, absolut in orice domeniu. Eu cred ca a trecut etapa aia in care trebuie sa ne fie rusine ca nu avem acces in politica, administratie, in orice domeniu. Suntem in etapa in care concuram de la egal la egal cu domnii si eu cred ca o facem mult mult mai bine. Va spune un om care nu are nicio legatura cu ideea de feminism extrem. Sunt un om extrem de echilibrat care crede ca nu genul desparte lucrurile si nu genul promoveaza sau te incurca in cariera, tocmai de aceea sunt absolut convinsa ca va gasiti locul in organizatia PNL sau simpatizati cu aceasta organizatie”, a spus Alina Gorghiu.

Liderul liberal a participat la evenimentul “Promovam femeia”, organizat cu ocazia Zilei Femeii, de organizatia din Satu Mare, in cadrul caruia au vorbit despre rolul femeii in societate, dar si despre performantele femeilor, acad. Virgil Enatescu, Mihaela Tatu, dr. Cristian Andrei.

Citeste si: Alina Gorghiu isi muta biroul in Aleea Modrogan