GORGHIU, surprinsa de traficul din Capitala: In drum spre autostrada, am parcurs 10 kilometri in mai mult de o ora

Copresedintele PNl ALINA GORGHIU viziteaza saptamana aceasta mai multe organizatii judetene ale partidului. In drumul sau spre iesirea din Capitala, liderul PNL s-a lovit de aglomeratia pe care toti soferii o cunosc prea bine, noteaza B1 TV. 

“In drum spre autostrada, am parcurs 10 kilometri in mai mult de o ora”, spune GORGHIU.

“Nici radare nu pot fi amplasate, ca sa fac o gluma pe seama mea. Revenind intr-un registru serios, Capitala Romaniei, cel mai mare oras al tarii, nu are inca o sosea de centura, dupa 25 de ani in economie de piata”, mai spune ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU, despre LEGEA VOTULUI PRIN CORESPONDENTA: LIVIU DRAGNEA DEZINFORMEAZA

Cat despre Autostrada Sibiu-Orastie, care s-a surpat la mai putin de un an de la inaugurare, liderul PNL da vina pe inaugurarea prematura, desi termenul de finalizare a constructiei fusese depasit.

“A fost inaugurata prematur, in scop electoral, de Guvernul Romaniei. Sub actuala administratie centrala nu s-a finalizat nici macar un kilometru de autostrada contractat in acest mandat. Acestea sunt realitatile pe care PSD nu le prezinta si care mentin Romania subdezvoltata”, afirma acesta.

CITESTE SI: GORGHIU: PNL nu si-a asumat un interimat la PMB pentru a NU VULNERABILIZA LOCUITORII CAPITALEI

In finalul postarii de pe Facebook, ALINA GORGHIU isi anunta prietenii virtuali ca ii va tine la curent cu ce va face in zilele urmatoare.

Sursa foto: realitatea