GORGHIU: VICTOR PONTA nu are alte comentarii de facut, decat sa critice Guvernul CIOLOS

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a reacționat in urma declaratiei de duminica a fostului premier VICTOR PONTA, in care  acesta a pus la indoiala profesionalismul membrilor Cabinetului DACIAN CIOLOS.

„Dansul de pe margine nu are alte comentarii de facut, decat sa critice Guvernul CIOLOS, ca doar ce i-a mai ramas la indemana. PSD nu mai are, viata politica nu mai are, guvern nu mai are, ca atare, ne tinem de carcote de pe margine pe pagina de socializare. Nu ma astept la nimic constructiv din partea domniei sale, dar fiecare isi alege cum doreste sa sfarseasca cariera politica”, a fost afirmatia ALINEI GORGHIU, informeaza Agerpres.

CITESTE SI: PONTA, atac dur la noul Guvern: CIOLOS a primit informatii gresite de la consilierii sai tehnocrati sau urechisti

VICTOR PONTA a scris, duminica, pe Facebook, un mesaj prin care comenteaza declaratiile premierului DACIAN CIOLOS cu privire la blocarea Programului Operational Regional, afirmand ca acesta probabil a primit informatii gresite de la consilierii sai “tehnocrati” sau “urechisti”.

CITESTE SI: PONTA, MESAJ PENTRU CIOLOS REFERITOR LA BUGETUL PE 2016: DACA RAMANE CEL FACUT DE TEODOROVICI, SI ANUL VIITOR VOM FI PE PRIMUL LOC

Sursa foto: stiripesurse