GORGHIU: Vom folosi toate PARGHIILE DIN PARLAMENT pentru a face lumina in CAZUL LUI BOGDAN GIGINA

Co-presedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat, sambata, ca va propune luni GRUPURILOR PARLAMENTARE ALE LIBERALILOR o discutie privitoare la toate PARGHIILE LEGISLATIVE EXISTENTE pentru ”A ADUCE LUMINA” in cazul MOTOCICLISTULUI DE LA POLITIA RUTIERA care a DECEDAT marti in urma unui accident suferit cand se afla in COLOANA OFICIALA A MINISTRULUI DE INTERNE GABRIEL OPREA.

”Am decis sa propunem grupurilor parlamentare, luni, sa facem o discutie privitoare la toate parghiile parlamentare pe care le avem la indemana pentru a aduce lumina in aceasta situatie, vorbim de mijloace parlamentare — o motiune simpla impotriva ministrului de Interne, o ancheta parlamentara, o comisie parlamentara, interpelari si orice alt mijloc parlamentar care va reusi sa lamureasca o situatie pe care dl. ministru avea obligatia s-o fi lamurit. Nu a facut-o, iar noi, ca opozitie, punem interesul public inaintea oricarui interes politic’, a afirmat Gorghiu, intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau.

Gorghiu a catalogat ca ”inacceptabila” lipsa de transparenta in acest caz.

CITESTE SI: PREDOIU: TACEREA GENERALULUI OPREA DECREDIBILIZEAZA MINISTERUL DE INTERNE. II SOLICIT DEMISIA

”Tocmai ca este vorba de pierderea unei vieti omenesti, lipsa de transparenta este inacceptabila. Sunt doua chestiuni care sunt extreme de grave, odata ca se distruge credibilitatea institutiilor, Ministerul de Interne care este o institutie a carei credibilitate trebuie aparata de orice, inclusiv de ministru, si in al doilea rand cred ca se refuza o explicatie sau o reparatie morala familiei care merita toate explicatiile despre cum s-a intamplat”, a spus Alina Gorghiu.

Potrivit acesteia, ”demisia este in continuare un gest necesar si daca aceasta demisie nu va veni, se impune demiterea ministrului de interne de catre prim-ministrul Victor Ponta”.

Sursa foto: adevarul