GORGHIU vrea ca in SESIUNEA EXTRAORDINARA sa se discute si Legea votului prin corespondenta

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU cere liderilor PSD sa accepte propunerea PNL de a dezbate proiectul legii privind votul prin corespondenta in sesiunea extraordinara a Parlamentului, in acelasi timp cu discutarea Codului Fiscal, informeaza Agerpres. 

”Este o idee pe care noi am expus-o la ultimul birou politic si pe care indraznesc sa o reiau astazi, mai ales ca s-a schimbat presedintele PSD (…), le cer liderilor PSD sa accepte ca pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare, cand se va discuta Codul Fiscal, sa se ia in discutie si Legea votului prin corespondenta”, a spus ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: PNL discuta luni lista CANDIDATILOR inscrisi in cursa interna pentru ALEGERILE LOCALE 2016

Copresedintele PNL a mai precizat ca daca acest lucru nu se va intampla in cadrul sesiunii extraordinare, dezbatere si adoptare votului prin corespondentain cadrul sesiunii parlamentare din toamna nu va mai permite introducerea reglementarii la alegerile din 2016. 

”Va atrag atentia ca, daca nu reusim in aceasta sesiune extraordinara, va fi prea tarziu in septembrie, intram in acel an dinaintea alegerilor parlamentare in care nu ai voie sa mai modifici legislatia electorala”, a explicat ALINA GORGHIU.

CITESTE SI: GORGHIU: Solutia DRAGNEA inseamna intoarcerea baronilor locali la conducerea PSD

O solicitare similara a venit si din partea deputatului PNL Ovidiu Raetchi. Acesta i-a cerut lui LIVIU DRAGNEA sa sustina, din postura sa de sef al majoritatii parlamentare, dezbaterea si adoptarea proiectului legislativ privind votul prin corespondenta in sesiunea extraordinara. 

Sursa foto ziare