Grădinițe care șlefuiesc caracterul copilului dumneavoastră

In calitate de parinte, stii ca vine un timp, cand jucariile celui mic sunt inlocuite cu responsabilitati, mai intai mai mici si mai putine, pana cand inlocuirea se face progresiv.

Copiii cresc si trebuie sa admitem asta si ne incearca un sentiment cotradictoriu, cand ii inscriem la gradinita si cand ii lasam acolo. Pe de o parte ne este mila de ei, fiindca trec de la etapa complet lipsita de griji a vietii, la una mai grea si stim ca incepe sa se apropie momentul in care ei vor zbura din casa parinteasca, pe de alta parte ne bucuram ca sunt sanatosi, ca au crescut si ca se dezvolta.

Alegeti gradinite particulare Teddybar, fiindca intreg personalul se va ocupa rabdator si cu multa iubire de slefuirea caracterului copiilor!

Acest lucru este posibil, fiindca:

-unui educator ii revine un  numar mic de copii si se poate ocupa atent de fiecare in parte. Supravegherea lor se face temeinic, orice forma de bullying fiind eliminata.

-personalul este calificat, are experienta si gradinitele particulare din sectorul 1 se pot mandri cu cei mai buni educatori din tara.

-activitatile sunt antrenante si copiii sunt stimulati sa puna intrebari. Micutii nu au timp sa se plictiseasca, vin cu drag la gradinita si leaga prietenii cu colegii lor, fiindca Teddybar stimuleaza cooperarea intre copii si nu competitivitatea agresiva.

-se insista pe comunicare si un studiu recent a validat si beneficiile metodei. Copiii de la aceasta gradinita au un vocabular mai bogat cu 1 000 de cuvinte decat alti copii, care merg la alte gradinite si propozitiile lor sunt mai lungi si mai expresive decat ale altor copii.

-copiii sunt responsabilizati si li se dezvolta generozitatea. Cei mai mari sunt stimulati sa le puna apa in pahar celor mai mici decat ei, sa ii conduca in sala de mese sau sa le arate ce au nevoie.

Gradinarii sunt stimulati sa hraneasca hamsterul clasei, daca doresc acest lucru si este foarte bine ca exista un animal in sala de curs. Stiu copii de la oras care tanjesc sa vada o pisica si sa alerge dupa ea sau sa mangaie blana moale a unui ied.

Prezenta animalelor ii linisteste pe copii si este bine sa invete sa aiba grija de ele.

-socializarea este pe primul plan si este foarte bine sa fie exercitata in acest timp, mai ales ca pandemia ne-a indepartat.

-Teddybar inseamna studierea a doua limbi straine de la o varsta asa de frageda. Invatarea prin joc, comunicarea fara trac ajuta la formarea abilitatilor de utilizare a limbilor engleza si germana, iar acestea sunt foarte utile pentru viata.

La aceasta gradinita se pun bazele acestor limbi de circulatie internationala si ale cercetarii modiale. Copiii pe care ii inscrieti la aceste gradinite particulare sunt pregatiti sa faca performanta la nivel academic. Li se netezeste drumul pentru un doctorat de succes, pentru activitatea intensa de cercetare, fiindca increderea in propria persoana este cultivata pe parcursul anilor in care micutii studiaza aici.

-mancarea este buna, sanatoasa, iar activitatile liber alese se desfasoara conform intereselor copiilor. Acestia sunt urmariti cu interes si sunt stimulati sa isi valorifice talentele si sa se bucure de pasiunile lor.

-optionalele variate ii tin ocupati pe micuti in mod util si placut. Lista optionalelor este lunga si contine: Aikido, Arta, Pian, Balet, Origami,  Logopedie, Tenis de câmp, Learn to be,  Şah, Înot,  Robotică       si Teatru.

-prescolarii sunt scosi in oras si dusi la plimbare prin parc sau la spectacole de teatru si la concerte.

-parintii foare ocupati pot solicita inscrierea copiilor la programul prelungit, sa stie ca sunt bine ingrijiti si sa stea fara grija la serviciu. Copiii servesc si gustarea de seara la gradinita si toata lumea va fi pe deplin multumita.

Sa stiti ca educatia copiilor este cea mai importanta si inscriindu-i la aceasta gradinita investiti de fapt in educatia lor.

Locurile la gradinitele de stat sunt limitate si conditiile de acolo nu se compara cu cele de la Teddybar. Aici copiii sunt liberi pe deplin, invata sa aiba incredere in ei, sa fie generosi cu cei din jur si sa se bucure de viata pe deplin.

Teddybar este cuvantul magic care te duce catre atelierele performante in care caracterul copilului tau va fi slefuit cu rabdare asemenea unui diamant de mare pret.

Vestea buna este ca poti merge pe principiul continuitatiii, adica iti poti aduce copilul la cresa, apoi la gradinita si ca totul sa fie incununat de succes si la scoala primara.

In toti acesti ani, zestrea cognitiva a copilului va fi valoroasa, abilitatile sale sociale exersate pe deplin si generozitatea experimentata la maximum.

Imi plac scolile care pregatesc pentru viata omul deplin, adica si mintea acestuia, dar si sufletul.

Exista si ore de pregatire a elevilor dupa scoala pentru diferite examene sau pentru competitii, dar si o scoala de vara la care poti inscrie copilul, sa nu stea in fata ecranului toata vara.

Speram ca in vara aceasta vom putea pleca in concedii, dar in cazul in care nu vom iesi din oras, asigura-i celui mic distractie pe cinste.

Inscrie-ti copilul acum la aceasta gradinita de vis si mai tarziu te vei felicita pentru alegerea facuta, fiindca vei culege roadele unei institutii de invataman de calitate premium.

Investitia va aduce profit, iar profitul se va concretiza intr-un copil foarte bine pregatit vorbitor de engleza si de germana, capabil sa lupte pentru ideile lui, dar si pregatit sa ii ajute pe toti cei care au nevoie de el.