GRADINITE DESCHISE pe timpul verii, in Sectorul 4

Un numar de doua unitati de invatamant prescolar vor ramane DESCHISE in acest an, pe perioada vacantei mari, pe raza Sectorului 4, a anuntat primaria acestei uitati administrative.

Este vorba despre Gradinita nr. 30 “Copiii Soarelui” din bd. Dimitrie Cantemir nr. 16 A si cea din cadrul Scolii nr. 96, situata pe str. Rezonantei nr. 2.

Acestea vor functiona in perioada 1-11 iulie, propunand implicarea micutilor intr-o serie de activitati educative-recreative, care de care mai interesante, potrivit reprezentantilor Primariei Sectorului 4. 

Citeste si: GRADINITA DE VARA se redeschide in Sectorul 1

Decizia functionarii GRADINITELOR pe perioada verii apartine consiliilor de administratie ale acestora, in functie de solicitarile primite din partea parintilor, de capacitatea fiecareia si de disponibilitatile de personal, mai spune sursa citata.

Citeste si: COMPLEX SOCIAL dotat cu gradinita, cantina si spalatorie, in Bucuresti. GALERIE FOTO

“Sunt constient de faptul ca numarul unitatilor de invatamant prescolar care raman DESCHISE este insuficient fata de necesarul intregului sector. Totodata, perioada in care vor functiona este una limitata, iar noi ne dorim extinderea acesteia. Intreprindem demersuri pentru a putea suplimenta numarul gradinitelor care sa ramana deschise si ne dorim ca unele dintre acestea sa functioneze pe perioada intregii veri.  In prezent, purtam discutii in acest sens cu reprezentantii consiliilor de administratie si sper sa identificam cat mai curand solutiile, pentru a putea veni in sprijinul cat mai multor parinti din Sectorul 4 care, ocupati cu asigurarea traiului de zi cu zi, nu au posibilitatea de a-i supraveghea pe micuti pe parcursul zilei”, a declarat Cristian Popescu-Piedone, primarul Sectorului 4.  

Sursa foto: Primaria Sectorului 4