GRATIELA GAVRILESCU: Foarte multi membri ai PNL-ului vechi vor veni in ALDE

Deputatul GRATIELA GAVRILESCU, copresedinte ALDE Prahova, a declarat, luni, la Ploiesti, ca ‘foarte multi’ membri ai fostului PNL, care sunt nemultumiti ca au fost ‘inghititi’ de fostul PDL, se vor indrepta catre noua formatiune rezultata din fuziunea dintre PLR si PC.

‘Scopul nostru este ca noua sa ni se alature cat mai multi liberali autentici, care au crezut in doctrina liberala inca de cand ea a luat fiinta in Romania. (…) Dupa semnalele pe care le-am avut inca din momentul in care au inceput sa se poarte discutii intre membrii PLR si PC si se auzise deja de fuziune, foarte multi membri ai fostului PNL deja se vor indrepta catre ALDE, filiala Prahova si nu numai, in toata tara’, a afirmat Gavrilescu intr-o conferinta de presa.

CITESTE SI: ALDE CONTRAATACA: LUDOVIC ORBAN, bufonul politic al prietenilor lui TRAIAN BASESCU

Aceasta a explicat ca fostii liberali, care au fost ‘inghititi’ de fostii democrat-liberal, sunt nemultumiti de actuala lor situatie, in acest context asteptarile fiind ca acestia sa se indrepte catre ALDE.

‘Se simtea nevoia in politica romaneasca de aparitia unui partid care sa fie intr-adevar de centru-dreapta, care sa aduca alaturi toti simpatizantii care cred in doctrina liberala. Adevaratul Partid Liberal care se va pozitiona pe scena politicii romanesti va fi ALDE. (…) A trebuit sa demonstram ca in Romania acest partid (PNL—n.r) nu trebuie sa dispara. Daca 140 de ani de istorie liberala se ingroapa in Partidul Democrat, condus de fostul presedinte Traian Basescu, care doreste la ora actuala tot politica lui sa o continue, si actualul PNL, noi nu puteam sa stam cu mainile incrucisate’, a mai adaugat GRATIELA GAVRILESCU.

CITESTE SI: DANIEL CONSTANTIN si CALIN POPESCU TARICEANU au semnat protocolul de fuziune al PC cu PLR – REACTII. UPDATE 

Totodata, aceasta a aratat ca target-ul pentru alegerile din 2016 este ca filiala Prahova sa fie pe primul loc la nivel national in ceea ce priveste numarul de primari, de consilieri locali si consilieri judeteni, scorul electoral vizat fiind de peste 20%.

Sursa foto: adevarul.ro