GRAV ACCIDENT in apropiere de Sinaia. Trei persoane, printre care si un COPIL, au murit

GRAV ACCIDENT. Trei persoane, intre care si un minor, au decedat sambata seara intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1 la Posada.

UPDATE 20:20: Potrivit IJP Prahova, in zona producerii accidentului se circula pe un singur fir, traficul rutier fiind dirijat alternativ de agenții de Politie Rutiera.

GRAV ACCIDENT. Potrivit purtatorului de cuvant al IJP Prahova, Raluca Brezeanu, citat de Agerpres, un autoturism care se deplasa pe sensul de mers Ploiesti-Brasov al DN 1 a intrat pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu o masina de teren, in urma impactului TREI PERSOANE din autoturism pierzandu-si viata.

Citeste si: ACCIDENT GRAV PE DN 1, LA POSADA

VICTIMELE sunt doi adulti si un COPIL. O a patra persoana care se afla in aceeasi masina a fost ranita.

GRAV ACCIDENT. Datele Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane arata ca ACCIDENTUL a avut loc in jurul orei 18.45, pe DN1 Bucuresti – Brasov, la kilometrul 114, in zona statiunii prahovene Sinaia. Traficul in zona a fost oprit pe ambele sensuri.

Un alt ACCIDENT RUTIER a avut loc, tot sambata dupa-amiaza in zona Posada, cinci persoane fiind transportate la spital in urma coliziunii a trei autoturisme.

Sursa foto: ziuaveche.ro