UPDATE. Grav accident in Italia. Sase ROMANI AU MURIT pe autostrada A1 de la periferia Romei

Sase ROMANI, inclusiv o FETITA de un an si sase luni, AU MURIT, iar trei au fost RANITI dupa ce microbuzul in care se aflau s-a lovit cu un camion, sambata dimineata, pe Autostrada A1 din Italia, la periferia orasului Roma, relateaza ziarul La Repubblica, in editia electronica.

UPDATE ora 13.40: Ministerul Afacerilor Externe confirma ca sase cetateni ROMANI, intre care un COPIL, si-au pierdut VIATA, iar alti doi romani au fost RANITI in ACCIDENTUL rutier produs sambata dimineata in Italia, in timp ce MAI precizeaza ca toti romanii implicati in accident erau rezidenti in Italia.

Potrivit unui comunicat MAE, ACCIDENTUL din Italia a avut loc pe autostrada A1, intre localitatile Collefero si Valmontone, sambata dimineata, fiind implicate doua autovehicule in care se aflau cetateni ROMANI si, posibil, cetateni marocani.

Stire initiala

ACCIDENTUL a avut loc sambata in jurul orei 5.00 (6.00, ora Romaniei), pe Autostrada A1, pe sensul Napoli-Roma, in zona Colleferro, la periferia sud-estica a Romei.

Citeste si: ARGES: OPT RANITI, PRINTRE CARE SASE COPII, IN URMA IMPACTULUI UNUI TREN CU O MASINA

Un microbuz marca Mercedes inmatriculat in Romania a lovit din spate o autoutilitara Fiat Ducato. Cinci ROMANI din microbuz AU MURIT pe loc, iar o FETITA in varsta de un an si sase luni A DECEDAT la spital. Alti trei ROMANI au fost RANITI in accident si au fost transportati la spitale din Roma.

Pesoanele aflate in autoutilitara – o familie marocana formata din parinti si patru copii – au suferit doar rani usoare.

Dupa coliziunea initiala, cele doua vehicule au fost lovite usor de alte masini care circulau in acel moment pe autostrada, insa nimeni nu a fost RANIT.

Citeste si: ACCIDENT GRECIA: SOFERUL ROMAN VA FI AUDIAT DIN NOU IN 9 CTOMBRIE. EL RAMANE IN CUSTODIA AUTORITATILOR ELENE

Potrivit autoritatilor, cei noua ROMANI aflati in microbuz sunt rezidenti in Italia, probabil in provincia Salerno (regiunea campania, sud).

Autoritatile italiene ancheteaza circumstantele producerii accidentului.

Sursa foto: romaniatv.net