Grav accident rutier pe DN1: O tanara de 17 ani a murit, alte trei persoane au fost grav ranite

Un grav accident rutier s-a produs, sambata seara, pe Drumul National 1, pe raza localitatii Comarnic, in urma caruia o tanara, in varsta de 17 ani a decedat si alte trei persoane au fost grav ranite, transmite postul Realitatea Tv.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, un accident rutier a avut loc pe DN 1, la Comarnic, dupa ce un TIR a acrosat un autoturism.

Patru persoane din masina au fost incarcerate, la fata locului intervenind lucratori de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ploiesti care au actionat la descarcerarea a patru persoane. Din pacate o tanara in varsta de 17 ani si-a pierdut viata, iar celelalte trei au fost grav ranite, acestea fiind transportate, de urgenta, la Spitalul Judetean Ploiesti.

Traficul rutier pe DN 1 a fost blocat timp de cateva ore pe ambele sensuri dupa producerea accidentului. Conform primelor informatii, tragicul eveniment rutier s-a soldat pe fondul nerespectarii regimului de viteza si din cauza unei depasiri neregulamentare.

Sursa foto: realitatea.net