Cel mai bun tratament natural anti-cancer din lume

Fructul Soursoup, cunoscut si sub numele de Graviola, are efecte miraculoase in lupta impotriva cancerului. Studiile realizate de oamenii de stiinta au aratat ca fructul de graviola este de 10.000 de ori mai eficient decat tratamentul chimioterapeutic, care afecteaza celulele sanatoase si prezinta numeroase efecte adverse.

Graviola este un copac vesnic verde, care creste in salbaticie in inima Amazonului, produce un fruct lung si cu tepi. Acest fruct si-a dovedit calitatile miraculoase in tratamentul cancerului. Fructul de Graviola a fost studiat de unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din America, care a efectuat experimente timp de douazeci de ani. Testele au aratat ca substantele active din Graviola identifica si distrug celulele maligne, in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar, hepatic si cancer pancreatic.

Graviola are carnea alba si foarte moale, cu seminte mari si negre. Aroma sa variaza de la picant la foarte dulce. Miezul de Graviola se poate consuma ca atare sau poate fi folosit pentru a prepara diverse bauturi. Graviola este o sursa naturala bogata de vitamina C, vitaminele din complexul B si fibre dietetice.

Vezi aici cate cazuri de cancer are Romania

Graviola, cea mai puternica planta anti-cancerigena din lume

Graviola este consierata cea mai puternica planta anti-cancerigena de pe planeta, utilizata de peste 40 de ani in SUA, Europa si Asia.

S-au realizat sute de cercetare in mai mult de 20 de laboratoare, printre care Institutul National al Cancerului, Centrul National de Sanatate si Universitatea Purdue din Statele Unite si Facultatea de Medicina de la Universitatea Catolica din Coreea de Sud.

S-au observat rezultate impresionante in foarte multe cazuri de cancer de colon, cancer gastric, cancer pancreatic, cancer de prostata, cancer de san, cancer de rinichi si cancer pulmonar.

Studiile stiintifice de la Universitatea Purdue din Indiana, SUA si Japonia, au demonstrat beneficiile exceptionale pentru tratamentul anumitor tipuri de tumori canceroase, in special cele situate in plamani, pancreas si prostata.

Potrivit oamenilor de stiinta, un tratament alimentar de 5 saptamani cu Graviola (GFE) (o alimentatie de 200 mg/kg) a redus in mod semnificativ dezvoltarea celulelor canceroase. In medie, alimentatia cu GFE a inhibat cresterea tumorilor cu 32%.

Formele de cancere in care Graviola este utila ar fi: de plaman, san, prostata, pancreas, ficat, limfom, etc. Totodata, Graviola este un agent antimicrobian cu spectru larg de infectii bacteriene si fungice , este eficient impotriva parazitilor interni si viermilor, scade tensiunea arteriala si este utilizat pentru tulburari de depresie, stres si pentru sistemul nervos.

Un studiu interesant a avut loc in 2002 in Japonia (in vitro), in care soarecii carora li s-a provocat cancer de plamini au fost impartiti in trei grupe: fara medicatie, cu medicatie standard (adriamycin), si cu acetogenin din Graviola. Dupa 2 saptamani doar soarecii din grupa Graviolei erau inca cu totii in viata, iar tumorile erau cu 57,9% reduse, in comparatie cu grupa fara medicatie (4 din 5 soareci erau morti) sau din cea cu terapie standard (tumorile reduse cu 54,6%, dar jumatate din animale erau deja moarte, ne mai vorbind de gravele efecte secundare). In prezent o intreaga serie de plante din aceeasi familie sunt intens cercetate in laboratoare. Principala substanta cercetata este annonacin.

In ultimele studii s-a demonstrat ca multe celule canceroase care dezvolta rezistenta la chimioterapia clasica cu medicamente de sinteza, sunt atacate si distruse complet de agentii fitochimici din Graviola.

Foto: health.howstuffworks.com