GRECIA, adversara ROMANIEI din preliminariile pentru EURO, are un SUPER SELECTIONER

Nationala GRECIEI, viitoarea adversara a tricolorilor din campania de calificare pentru EURO 2016 si echipa care a obligat ROMANIA sa vada turneul final al Mondialului brazilian la televizor, s-a orientat rapid dupa despartirea de portughezul FERNANDO SANTOS si s-a inteles cu un SUPER-ANTRENOR cu o carte de vizita pe care se regasesc VALENCIA, AS ROMA, ATLETICO MADRID, CHELSEA, NAPOLI, INTER MILANO, JUVENTUS sau AS MONACO.

Tehnicianul CLAUDIO RANIERI a devenit, vineri, selectionerul GRECIEI, adversara a ROMANIEI in preliminariile CAMPIONATULUI EUROPEAN din 2016, antrenorul italian semnand un contract pe doi ani cu federatia de la ATENA.

CITESTE SI: NATIONALA ROMANIEI a urcat o pozitie in clasamentul FIFA 

“Am avut si alte oferte, dar am avut un presentiment bun in legatura cu Giorgos Sarris, presedintele federatiei, atunci cand l-am intalnit. Am urmarit meciurile GRECIEI la Cupa Mondiala si consider ca echipa a progresat mult. De asemenea, am apreciat starea de spirit a jucatorilor. Vom continua sa muncim pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile”, a declarat CLAUDIO RANIERI, informeaza L’Equipe.

CITESTE SI: VICTOR PITURCA incepe PREGATIREA nationalei pentru PRELIMINARIILE EURO 2016

CLAUDIO RANIERI a antrenat ultima data echipa AS Monaco, de la care a plecat in luna mai. GRECIA se numara printre adversarele ROMANIEI in preliminariile CAMPIONATULUI EUROPEAN din 2016. Echipa ROMANIEI va intalni nationala elena la 7 septembrie 2014, in deplasare, si la 7 septembrie 2015, pe teren propriu.

Sursa foto: sport.es