GRECIA-ROMANIA. ECHIPA NATIONALA a ajuns la Atena. TRICOLORII au acordat autografe si s-au pozat cu fanii

NATIONALA ROMANIEI a ajuns vineri seara la Atena pentru meciul de debut al preliminariilor Campionatului European 2016 care va avea loc duminica, de la ora 21.45.

In aeroport, TRICOLORII au fost recunoscuti de greci, mai multi copii cerandu-le autografe jucatorilor sau fotografiindu-se cu ei.

In avionul cu care ECHIPA NATIONALA a ajuns in Grecia au mai calatorit Razvan Burleanu, Puiu Iordanescu, Valeriu Argaseala sau Viorel Paunescu. Sambata, elevii lui Victor Piturca vor sustine antrenamentul oficial.

Citeste si: IORDANESCU: AL-ITTIHAD il vrea pe PITURCA, dar eu cred ca el va ramane la nationala

RAZVAN BURLEANU a dezmintit zvonurile conform carora selectionerul VICTOR PITURCA ar fi primit o oferta de a antrena in Arabia Saudita si ar fi tentat s-o accepte. “L-am sunat pe domnul Piturca si mi-a confirmat ca zovnul plecarii sale este unul fals. «Cu arabii nu am vorbit, dar daca imi dati dumneavoastra numarul lor, ii sun», mi-a spus selectionerul”, a declarat presedintele FRF la plecarea spre Grecia.

Citeste si: GRECIA-ROMANIA. UEFA a anuntat brigada de arbitri care va conduce meciul de la Atena

Romania face parte din Grupa F a preliminariilor pentru Europenele din 2016, alaturi de Grecia, Ungaria, Irlanda de Nord, Finlanda si Insulele Feroe.

Sursa foto: frf.ro