GRECIA-ROMANIA. Piturca nu este hotarat asupra primului 11

ROMANIA va juca duminica seara contra GRECIEI, intr-un meci pe stadionul Karaiskakis din Pireu. Jucatorii lui PITURCA au efectuat, sambata, primul antrenament pe stadion.

Selectionerul VICTOR PITURCA a tinut o conferinta de presa dupa sedinta tehnica, in care a prefatat meciul de maine:

Citeste si: GRECIA-ROMANIA. ECHIPA NATIONALA A AJUNS LA ATENA. TRICOLORII AU ACORDAT AUTOGRAFE SI S-AU POZAT CU FANII

 “Nu sunt hotarat inca asupra primului 11. Suntem cele mai valoroase echipe din grupa. Grecii au demonstrat deja, jucand la mondial. Noi trebuie sa mai demonstram. Avem avantajul ca jucatorii nostri au jocuri in picioare, grecii nu prea.

Desi Ranieri e un antrenor cu experienta, ar trebui sa avem un mic avantaj pentru ca abia a venit si o sa-i ia timp sa reorganizeze echipa. Ar trebui sa fim infometati de calificare. Trebuie sa ne ridicam la alt nivel fata de baraj”, a declarat PITURCA, citat de gsp.ro.

La aceeasi conferinta a participat si noul capitan al nationalei, Ciprian Marica.

Citeste si: GRECIA-ROMANIA. UEFA A ANUNTAT BRIGADA DE ARBITRI CARE VA CONDUCE MECIUL DE LA ATENA

“Speram sa fie un avantaj ca vor juca fara publicul lor. Publicul ii indemna mai mult, ii impingea in atac. Sper sa fructificam acest avantaj. Am inteles ca linia de fundasi ramane aceeasi ca si in meciurile de baraj. Ii cunoastem, le stim punctele slabe. Sper sa ne cream mai multe sanse de a marca, sa beneficiem de mai multe spatii”, a declarat Ciprian Marica.