GREGORIAN BIVOLARU VREA SA SCAPE DE PUSCARIE

TRIBUNALUL BUCURESTI dezbate, luni, contestatia lui GREGORIAN BIVOLARU, liderul spiritual al MISA, fata de executarea pedepsei definitive de sase ani de inchisoare, pentru trafic de persoane si acte sexuale cu minori, informeaza Agerpres.

Liderul spiritual al MISA a fost condamnat definitiv in iunie 2013 de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) la sase ani de inchisoare cu executare pentru trafic de persoane si acte sexuale cu minori, insa el nu a fost inchis deoarece fugise din tara. In luna iulie a acestui an, GREGORIAN BIVOLARU a fost adus in Romania, dupa ce magistratii francezi au decis ca acesta poate fi extradat. El fusese prins in februarie, in Franta.

CITESTE SI: GREGORIAN BIVOLARU CERE REDESCHIDEREA PROCESULUI IN CARE A FOST CONDAMNAT

Dupa sosirea in tara, GREGORIAN BIVOLARU a cerut Tribunalului Sibiu redeschiderea procesului penal in care a fost condamnat pe motiv ca judecarea lui s-a facut in lipsa. Solicitarea lui are termen in 21 septembrie. GREGORIAN BIVOLARU a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de act sexual cu un minor in forma continuata, perversiune sexuala in forma continuata, coruptie sexuala, trafic de minori, act sexual cu un minor in forma continuata, act sexual cu un minor si tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat a Romaniei.

GREGORIAN BIVOLARU a reusit sa paraseasca ilegal teritoriul Romaniei, fiind retinut, in aprilie 2005, de politia suedeza in orasul Malmo. Ulterior, autoritatile suedeze i-au acordat azil politic.

Sursa foto: captura protv