GREGORY TADE este noul atacant al STELEI BUCURESTI

GREGORY TADE este noul jucator al echipei STEAUA BUCURESTI. Dupa negocieri care au durat doua saptamani, atacantul francez a fost convins de oficialii campioanei sa vina sub comanda lui MIREL RADOI, informeaza postul de televiziune Digisport.

GREGORY TADE a semnat in aceasta dimineata actele si urmeaza sa plece spre Slovacia, pentru a se alatura lotului STELEI BUCURESTI. Ros-albastrii vor evolua marti, de la 21:30, cu TRENCIN, in prima mansa a turului II preliminar din LIGA CAMPIONILOR.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI a transferat un ATACANT de perspectiva 

“Sunt foarte bucuros pentru ca negocierile au fost finalizate cu bine si voi juca in continuare la STEAUA. Ma simt suficient de pregatit si pot juca si in meciul de marti daca antrenorul crede ca are nevoie de mine”, a declarat GREGORY TADE, dupa ce a semnat contractul cu STEAUA BUCURESTI.

GREGORY TADE, in varsta de 28 de ani, a parafat o intelegere valabila 3 ani si va avea un salariu de 25.000 de euro pe luna la gruparea ros albastra care a achitat in schimbul sau jumatate de milion de euro. GREGORY TADE a devenit astfel al doilea cel mai bine platit jucator de la STEAUA BUCURESTI, dupa ALEX CHIPCIU (30.000 de euro pe sezon). FERNANDO VARELA este al treilea in top, cu 20.000 de euro pe luna.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI: Al treilea jucator TRANSFERAT in aceasta vara 

In editia precedenta de campionat, GREGORY TADE a marcat 18 goluri pentru CFR Cluj fiind golgheterul gruparii din Gruia.

Sursa foto: captura video digisport