Gresso Radical R1, telefonul care costa 1.800 de dolari. GALERIE FOTO

Telefonul Gresso Radical R1, produs in editie limitata, costa 1.800 de dolari si poate reprezenta un cadou special de Craciun pentru cei care isi permit un astfel de gadget.

Telefonul Radical R1 este un gadget care concureaza cu Vertu, fiind produs de Gresso, producatorul de smartphone-uri de lux. Terminalul Radical R1 a fost lansat in editie limitata, de doar 999 de bucati, fiind facut, scrie yoda.ro, din titan de 5 grade.

Carcasa telefonului a fost polisata manual timp de 4 ore, pentru o textura unica, iar partea din spate a telefonului are insertii de Gorilla Glass, montate printr-un proces special. Mai mult, tastele din partea din fata a smartphone-ului sunt din aluminiu si se integreaza perfect, iar logoul Gresso este facut manual.

 

Telefonul Gresso Radical R1 are dimensiunile 138x69x12mm, un ecran de 4,5 inci qHD cu 245ppi, procesor quad-core la 1,2GHz, Android 4.1.2 Jelly Bean, camera de 8MP care filmeaza la 1080p si 36GB de spatiu, mai noteaza sursa citata. Smartphone-ul este dual-SIM, iar modelul de baza costa 1800 de dolari. Pentru inca 500 de dolari se poate achizitiona si modelul cu logo din aur.

Sursa foto: gresso.com