Greta Thunberg nu uită! Activista de mediu face bășcălie de Donald Trump

Greta Thunberg, activista de mediu adolescentă, nu uită și nu iartă faptul că acum un an, Donald Trump o ironiza. Președintele american declara în 2019 că desemnarea Gretei drept Persoana Anului de către revista Time este de-a dreptul ridicolă.

„Cât de ridicol. Greta trebuie să ia măsuri pentru a-şi gestiona furia, apoi să meargă, aşa cum se făcea pe vremuri, la un film bun cu un prieten! Relaxează-te, Greta! Relaxează-te!”, scria Donald Trump la vremea aceea pe contul său de Twitter.

Acum însă a venit momentul ca Greta Thunberg să-i răspundă cu aceeași măsură celui care este foarte aproape să piardă alegerile prezidențiale din Statele Unite. Activista de mediu a spus că Donald Trump a devenit ridicol atunci când cere oprirea numărării voturilor exprimate de americani la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie.

„Atât de ridicol! Donald trebuie să ia măsuri pentru a-și gestiona furia, apoi să meargă, cum se făcea pe vremuri, la un film bun cu un prieten” Relaxează-te, Donald! Relaxează-te”, a comentat Greta Thunberg la o postare pe Twitter a lui Donald Trump care cerea: „Opriți numărătoarea!”.

Sursa foto: BBC